#WARSZAWA - IDOLS WORLD TOUR
489 messages · Page 1 of 1 (latest)
POLAND YEYYYYY
fr 🥳🥳
I pray that tickets don't sell out too fast because I'm lucky enough to have my relative living really close to Torwar
YEEEY🤩🥰🥰
The cheapest one is only for 133 PLN!

I didn't know that, I bought one for 214+insurance
As do I, but the side tribune was for 133
Cool
YEAHHHH ‼️
will anyone be in the seated areas or will most of you be in the pit??
i will be in the pit😼
dang 😔 i do need some company up in section S
YESS
it will be like my 4th/5th time in warsaw too
so im pretty damn nervous
but excited
mine like 3rd i think
since im not from warsaw, i am from near kraków/katowice
im gonna have deja vu since last year i was at girl in red concert in torwar too😭😭
OMG ME TOO
OH MY GOD?! :O
also from what i seen in the intro WE HAVE THE SAME NAME?? I THINK??
YESS HAHAH
THIS IS SO COOL /VVPOS
genuinely
i am so prepared to see dom live
its been my biggest dream
I HOPE HE COMES OUT AFTER THE SHOW TOO
UUGHHH
FRRR
is there somebody who has no comate to go with to the concert and wants to join an amazing person (me lmao) i have ticket for GA 😊
i wish to but i have seated areas :(
i really wish to meet someone cool tho
I'll probs be with my brother but we'd really wouldn't mind company I think! need someone to yap to, soo if we can somehow catch each other then yeah! 😄
I also need someone to chat in the queue with, cause Im thinking about coming earlier
Hell yeah so we fix up before the concert. Come to dm
I'm not coming with anyone to the concert so I'd be happy to join u as well
I send you a dm
if I could also join, since none of my friends are going with me and don't think I could handle this one on my own
Okay so we have a team!
I'm excited about this concert, I can't wait 
i hope yall have the best time 🙂
Hii is there anyone under 18 (im 15) going I have to go with an adult so I'm probably going with my brother or one of my parents but it'd be nice to go with someone who will be as excited as me about it 
Ohh and I have tickets for GA
mee! im also 15 and going with my mom
Yayyy can I friend you thennn
Me too
Can I friend you too??
Yesss
Is anyone going to see a YB movie? 🥹
And does anyone want to meet before the concert? 😭
yess sorry for late reply😭
Hello hello, is there anyone who want to sell 2 tickets for GA?
;tickets
ℹ️ When purchasing tickets please use only approved platforms. Use caution when buying resale/from server members as we are unable to verify sales.
Witam witam. Znalazłam taką wiadomość sprzed 3 lat po koncercie i jestem ciekawa, czy znowu się widzimy 😅😅 /koleżanka z czarnymi papierosami 🖤
Hey! I have tickets to go but was planning on going alone but if u want to link up and go together I would be down!
Okay so if you want to create a team you can add me to dc friends and im gonna make a dm group
I wanted to ask if I can still tag along and if I can send you a friend request
Ofc
hey guys, there's only a week left and i still have no idea who im going with 😭 i'm 17 btw
Dobra jednak chyba nie chce mi się robić grupy to kontaktujmy się tu
Zbieram drużynę pierścienia jak chcesz
bardzo chętnie dołączę!
Ja prawdopodobnie będę siedzieć pod Torwar cały dzień
Ja nie wiem o której przyjsc zeby nie byc zbyt daleko sceny ale zeby tez nie siedziec tam od rana😭 do tego jestem teraz chora wiec nie chce sobie pogorszyc💔
W 2022 siedzialam od 12 a wyszlo tak ze bylam praktycznie na koncu i malo co widzialam XD
ajaj ja wlasnie od 12 jestem w stanie najwczesniej koczować 😭 podziwiam ludzi którzy od 4 rano planują
JA TEZ😭 nie wyobrazam sobie siedziec tak długo, do tego w taką pogode to masakra
Mam nadzieje ze osoby ktore planuja siedziec caly dzien beda uwazac żeby sie nie rozchorowac😭😭
same, ja już podczas wracania po koncercie w nocy będę uważać żeby się nie rozchorować😭 a co mówić jakbym mial od wczesnego rana tam siedziec💔
No wlasnie😭😭 ja aktualnie nie mam glosu przez chorobe😭 mam nadzieje ze mi przejdzie do koncertu bo nie wytrzymam bez krzyczenia
Teraz tez umieram bo nie moge mowic a jestem strasznie podjarana tym koncertem i mam ochote cisgle o tym gadac XNDXDXD
ja wlasnie myślę że prawdopodobnie stracę głos po koncercie przez krzyczenie haha
Bardzo mozliwe XNDXD
A wie ktos moze czy przy torwarze jest jakas galeria czy cos?? 😭😭
chyba nie ma galerii jakos specjalnie blisko:(( z tego co kojarze już chyba najbliżej bo coś koło półgodziny jest Hala Koszyki
Dobre i to 😭
Czyli o której zamierzacie się zbierać na koczowanie? Ja 12.30 dopiero będę w Warszawie więc myślałam żeby być pod Torwarem koło 15. Myślicie że to styknie? ( pytam bo pierwszy raz na taki duży koncert jadę)
Ja 3 lata temu byłam o 12 i gdyby nie jakieś zawstydzenie i brak odwagi byłabym na przodzie hahah
No ale to było expo a nie torwar
Chyba będą oddzielne wejścia dla płyty i trybun
Tak to wiem akurat
Chłop powiedział że jak chcę to mogę od rana siedzieć pod wejściem ale on się na to nie pisze
Także jak będzie możliwość z kimś fajnym posiedzieć pogadać to rewelacja
O a jest możliwość klepnięcia miejsca haha?
Nie no jak będę sama to później przyjadę poprostu hahah
Zameldowanie w hotelu dopiero od 16 :((
Aa spoko
Bo mówię właśnie nie wiem ile h przed to tak optymalnie żeby mieć w miarę widoczne miejsca
Ja w warszawie będę około 10 i właśnie nie wiem o której iść pod torwar😭 mi sie co chwile chce sikac ja tam nie wytrzymam XNDNXDXD
ja planuje od cos kolo 12-13 koczowac... jak bedzie w praktyce to zobaczymy😭
ale szczerze to nir wiem czy sie na tą 12 wyrobie nawet😔 ale tak zakladam ze cos okolo poludnia/po poludnia
No to ja bym z mojej strony celowała w jakąś 15 może to się zgadamy (możliw że będę chciała zaklepanie miejsca hihi)
Ogólnie mam jeszcze pytanie do was bo może bardziej się orientujecie. Jak to jest z wnoszeniem rzeczy? Bo jest napisane że zakaz bagażu niezależnie od rozmiaru ale czy taka nerka na dokumenty się liczy jako bagaż?
a i jeszcze mam takie pytanie, czy planujecie koczowac po koncercie i liczyc ze Dom wyjdzie do nas? 😭
Ja zależy jak się z kuzynką zgadam bo u niej mam nocleg ale ogólnie to czadzior by był go spotkać
3 lata temu wygonili mnie z mala torebka XDD tylko ze wtedy to bylo w expo, od tego czasu nie ryzykuje i wszystko chowam po kieszeniach😭😭
TAK😭
Ogólnie jak raz na Nosowskiej byłam na Torwarze to normalnie nerka/mała torebka wchodziły na luzie ale nwm jak tu i jak interpretować słowo bagaż xd
O nie
Słabo tbh
oh damn😭😭
o to super bo ja tez planuje (o ile jakos milosiernie sie nie przedluzy ten koncert), bo nie wybaczyl bym sobie gdybym poszedl do domu a potem by sie okazalo ze jednak wyszedl do ludzi po koncercie😭😭
Ja tak mialam wlasnie te trzy lata temu, nadal jestem zla na csly swiat ze mnie przy tym nie blyoXD
I wlasnie od tamtego momentu sobie pwoiedzialam ze bede siedziec na kazdym koncercie do samego konca, dopoko mnie nie wygonia XD
||mnie dziś z Zalewskiego tak wygonili a chciałam autograf 😭||
O boze😭😭
Mnie w marcu z wisniosza wygonili bo juz klub zamykali, a to bylo w trakcie robienia zdjec z nim😭 oczywiscie nie zdazylam💔
Nadal to rozpamoetuje ale w grudniu powtorka i wierze ze tym razem nie pojde sikac i bedzie ok
So are we not allowed to bring a back at all?
Where am I supposed to put my wallet and powerbank🫡🫠
I suggest wearing pants with big pockets
Other than that I have no idea, I plan on bringing as little stuff with me as I possibly can
I only have a dress with me that has no pockets 🫠
Hi is there anyone wanna trade with bracelets?
Ktos bedzie chcial sie powymieniać bransoletkami na koncercie?
Usually not. U can try to smuggle it in little bag. Or pray for security not to check you. Sometimes (unofficialy) they let u go in if your bag is smaller than a4 paper
Damn everywhere else you're allowed to bring a small bag inside🫠
O moj boże ty znasz wisniosza? Raczej nie powinni wyganiać w tym roku (ale ochrona w hydro jest znana z bycia niezbyt miłym)
Yeah. Welcome to poland (some institution try to change it here). I was on a lot of concerts by livenation and usually they let you in with tiny bag.
But as i read some people's stories thay had problems if they had little bag
You can always try to hide sth in your bra (I know some people who did it)
I have a bag like this you think this would be fine?
Yeah
My problem is carrying the stuff around during the show cause my dress has no pockets and I need to take my wallet, hostel key etc with me
Yeah I know. Im going from different city, without hotel so I also gonna keep everything with me
What time you're gonna come to concert? If I mind u ask. I wanna meet some people 🙈
I dont know yet I've never been to Poland before so I dont know how early people will start show up
How about you?:)
Im gonna be early af but it depends on delay of train. But im 100% sure that at 12 I'll be there
If u want to u can meet me there. Im gonna wear combat boots with red laces. And my hair are blue, so its easy to spot
Znaaam🥰 no i mam nadzieje ze w tym roku nie wygonia bo oszaleje😭 ale z tego co pamietam to wtedy sie skonczyl po prostu czas, ale i tak czulam sie niemilo wygoniona XD
Byłaś w listopadzie?
Bo jak tak to tam była drama swojego rodzaju. Plus miki miał prywatnie sporo na głowie. Na każdym innym koncercie zostaje do końca.
Bylam w marcu, pamietam ze on wtedy wyszedl po koncercie na zdjecia i w polowie panowie z hydro to przerwali XD
A co sie tam stalo ze byla drama😭
Ochroniarz doslownie wygonił mikolaja. Tak w chuj chamsko. Plus chyba wianiosz pokłócił sie dość mocno z jedną osobą. Kurde mam wrazenie ze hydrozagadka to stan umysłu.
Wrażenie średnie pozostało wtedy tbh
O matko😭 mam nadzieje ze nie bedzie tam wiecej takich sytuacji bo mega slabo XD
I dont know if I'll already be there than but I'll let you know when im at the venue:)
*then
So yes or not? Is it allowed? I was in Torwar once and it was ok
Officialy its not allowed. Unofficialy 99% of securety would let you in with it. Concert rules by livenation in Poland are fucked up
At most I'll hide it under my jacket like at the airport 😆
Is there a place for jackets rights?
I didn't pay attention to it when I was there because it was summer then
yes it is
ohh i already feel a little sick today, i hope tomorrow it won't get worse😭😭
Zdrowka😭😭
ktos bedzie chcial sie spyknac przed koncertem? będę sam i się boję😭
A o ktorej bedziesz??
kolo 14
Bo ja będę z przyjacielem od 11 do okolo 15 w zlotych tarasach i o 16 planujemy juz leciec do kolejki
Wiec jakby ci pasowalo to dolaczaj do nas🥰
Aa no oki, nam sie nie spieszy XD
Ale gdyby ktos chcial sie tak dolaczyc to zapraszamy🥰🥰!!
Mozliwe ze ja bym mogla ale bede tak raczej blizej 15
no to możemy po prostu przed torwarem
ja sie chetnie z kims wymienie bransoletka :))
Dobra patrząc na storys Doma na Instagramie musimy się dziś jako widownia mega postarać i przebić Pragę
Someone said smth about taking powerbank, do u think they'll let me in with it? I googled it but internet says "it depends" and I couldn't find it in event regulations 😔
I think u can try hide powerbank in one of your pockets
And it wouldnt be a problem
Yeah it fits in the pocket I'm just scared they'll search me and say I can't bring it in 😭
But ig I'll risk it
I've always been let in with my powerbank, so you should be good, as long as it's flat and not a brick
okay! thanks
It never was a problem on concerts that i was
what if mine is a brick? they always were letting me with it tho
Sorry for my english, my brain get error lol
Mine also is huge
OK, I'm mostly just anxious for no reason lmao
But if u say they let u in then I'll trust that
thank you 
Ktos wie moze do ktorego wejscia isc z biletem na plyte?
I czy moze ktos juz jest na miejscu?
Ja jestem już i do piątego wejścia podejdziesz z biletem i pokażesz gościowi w żółtej bluzie bilet i dostaniesz opaske z numerkiem
I nie można nikomu miejsca w kolejce zająć niestety, pytałam
Dużo ludzi ogólnie?
Nwm ile było wcześniej ale ze względu na pogode najprawdopodobniej dużo osób poszło gdzieś i ten numerki są oficialnym przebiegiem kolejki, więc prawie nikt tutaj nie stoi, i nwm też jaki był pierwszy numerek bo ja mam 255 więc nwm czy zaczynali od 1 czy nie, ale jeśli tak no to lipa troche
Pewnie tak tbh, zazwyczaj się od 1 zaczyna
Ale no dobra, warto wiedzieć w takim razie też podskoczę po numerek najpierw, zamiast się kręcić po mieście
No ludzie podobno od wczoraj stali
Tak stali od wczoraj wieczorem
Ja mój numerek wziąłem o 18:00 i już byłem 15 sty
Zazdroszcze ludziom mieszkającym w Warszawie
Well I'm screwed, I'll die in the middle of the crowd on the platform
Same
I jeszcze wszyscy czekali od ósmej do 10:15 staliśmy w deszczu czekając na opaski
Ja na co dzień mieszkam w Holandii ale matula kochana mieszka 5 min piechotą od Torwaru
Bo wszystko przed tą godziną to były nieoficjalnie przez fanów a o 10 tej wkroczyła ochrona
Ale że wczoraj? Nie zawcześnie? No tak z mojwgo pov no to troche nie fer
No doslownie
Rel
Przeżyjemy
Dobra ludziska już zaraz pociąg dojedzie do Wawki lecim po numerek jak w przychodniach 😎
Czy ktoś też teraz jedzie zdecydowanie za drogim pierdolino z Gdyni xd?
Czyli mozna podjechac wziac numerek i pokrecic sie jeszcze tak?
Chyba tak
ja możliwe?
13 30 w wawie?
12.30
aj to nie
To ty tym godzinę późniejszym jesteś haha
a śpisz w wawie czy wracasz po?
Śpię
bo ja o 2 jadę pociągiem i szukam znajomych XD
O to nie to ja jutro o 15 coś jadę
Are they still handing out the wristbands?
Yeah
But the guy said that there isnt much more wristbands
And the bands are only for GA tickets
I have ga
I would be there in like 30 minutes I just pray that they still have some
Ja noe przeżyje
Ja wracam o 5 z dziewczyną
Takze chętnie na jakiegoś meeta
no to super
Słuchaj siedzieliśmy tam przez parę ładnych godzin dopiero o 23 powiedzieli nam że mamy się rozejść i wrócić o 8 po opaski
Ja właśnie robię sobie makijaż na koncert
Podziwiam za chęci. Ja zupelnie bez żadnego makijażu ide
Got my wristband 🤸♀️
Btw I asked security and we're allowed to bring a small bag inside
Omg so cool
Yeaah mee too
i’m so anxiousss
Do you guys know when we have to be at the venue again with the wristbands? In germany they always told us a time when to come back and line up
I'm guessing before they open the gates so around 6 before 6? Not sure tho, I'm just guessing
They said 3:30pm
With the wristbands
But i think its still to early
In germany it was also always 3pm
15.30
Hej a czy mógłby ktos zapytac czy bedzie mozna wnieść mala butelkę wody? Albo czy chociaz da sie tam kupic cos do picia😭
Na expo sie dalo
Picie piwo
Teraz widzialam to i jestem ciekawa czy bedzie taki do kupienia
Tam pamiętam ze wywalali nakrętki i wpuszczali z piciem
Omg mam taka nadzieje😭
Does someone know if there's still wristbands left??
gdzie oni dają te bransoletki?
Przy wejsciu
Stoja ziomki w żółtych kurtkach
Mam nadzieje ze jeszcze beda opaski bo ja bede za ok 10 minut
Ja za pol godzinu
No ja też właśnie jadę i na to liczę
Takze robimy meeta emoatworow?
jeszcze trochę ma
Takk
414 numer
422!!
Sa numerki do 500 chyba
Ja za chwile bede
Are there toilets near the venue?
Thats good
Hi everyone 😊 just wanted to ask, when do you think it's most logical to get to the venue before the doors open? I really don't want to be at the back of the line but looking at the weather seems a bit much to stand in the rain for long
And im so confused can you guys tell me about the wristbands? I haven't heard anything about it... :000
jest już ktoś tam? bo nw czy już jechać czy nie
ja chyba za godzine przyjade
Jest sporo osób
Why do we have the wristbands if they dont line us up with it
Im just at the end of a random line now
Where excacly? I can help u fing the right one
If u want to
There are people with wristbands behind me now
Im at the one next to the merch line security told me to go there
what do you do if you don't have a wristband? i'm fine with like back of pit and i really don't wanna stand in the rain
are they gonna let the wristband people in earlier to avoid crowds?
Do you see someone with dark rain coat and red laces in shoes?
Nope
I think so
Its fine I just stay here then
Same here. When do you think you're gonna get to the venue?
probably like at 6-ish
Yah me probably similarly. Glad to know im not the only one in the same boat xd
yeah i feel like i've camped enough at my age and this setlist is... well... not the best
I guess to each their own. I don't mind the set list. Im just excited to see him live. And im not used to people camping, cus there isn't really a camping culture where im from 😅 completely forgot that people do that.. so I guess I'll be in the back this time sadly.
Ktos juz wszedl czy jeszcze nie wpuszczają?
Wpuszczają ?
Chyba jeszcze nie
Cos wiadomo jak maja wpuszczać?
które wejście na płytę?
No ja jestem w tej kolejce z numerkami
Nah welcome to Ticketmaster it’s thier rules as always
Podziwiam że tyle tam stoicie
Sam sie sobie dziwie
Miłej zabawy wszystkim
Ej wyszedł ???
nie chyba
Ma ktoś może nagrane fire i zombie bo mi telefon się rozładował i nie dałam rady nagrać😭
Ma ktos moze fleabag? Jakby bylo widać ludzi trzymających yungbluda to w ogole byłoby super
Jak nie zapomnę to wyślę jak bede w domu
Fleabag pewnie będzie krążyć po Internecie niedługo
ja mam!!
bylam niedaleko ciebie😭😭
Omg😭😭
A o ktorej weszlas na koncert
Bo ja po 20XD masakra byla z ta organizacja
A stałam od 18:20 w kolejce💔
Możesz pls podesłać?
@bitter jetty wysle ci to co mam dzisiaj wieczorem/jutro rano. Jak cos to pls sie przypomnij bi doslownie wróciłem z wwy i w pracy jestem. I padam na twarz wiec nie wiem czy nie zapomne
To byl dramat. Ja stojac od 11 (z przerwa) bylem 232 XD Ale pogo na palayach mnie przepchnęła do przody
(To ja jestem człowiekiem w czerwonoczatnych rękawiczkach co trzymal yungbluda XD)
ZAZDROSZCZE😭 ja bylam po stronie gdzie nie robili pogo.....
18:50 chyba i mialam numer 341
A no to ja nie mialam numerku
Smutni mi bo ominelo mnie weathers i pare piosenek palaye royale
Ale i tak bylo super
Słysze swoj wisk tam😂
Było zajebiscie
Szkoda że pięknych bluz mie nie bylo ale to szczegół
english: hey does anybody have any videos of the "show me your tongues" bit from last nights show?
polish : hey, czy ktoś z was ma filmiki jak dom mówił żebyśmy pokazali języki??
Ja mam, stalam troche daleko ale mam ladnie nagrane, tylko ze tutaj mi sie nie wysle
a masz np instagrama??
możesz mi tam przesłać
Oo dobra
mój IG to lookatlena08
Oki to juz wysyłam
Moj ig to owonwowo, napiszesz do mnie cos? Nie moge albo nie umiem ci tak o wyslac😭😭😭😭
Rel
oki!!
OMG
To byłam też obok. Chyba jakieś dwie osoby za tobą
Ale zazdro ja nie sięgnęłam go
ja byłam przy trybunach, ale jezu widziałam pogo ludzi z tłumu i było insane
najbardziej przy braindead
ja się tak bałam, i cieszyłam się że kupowałam trybuny no bo ja bym umarła jakbym poszłą na pogo 😔
Ja strasznie zaluje ze nie bylam w pogo😭 KOCHAM POGO
ja bym się bała w pogo być
ale też dziękuje za ten filmik!! no bo kurde jak ja byłam to ja tak patrzyłam na ten ekran i jak dom wskazał na nas
i ja byłam tak troche w szoku pozytywnym
ale oczywiscie pokazałam język no bo kurde why not
Uwaga jakby ktoś chciał fajne tapety na telefon to to są dwa najlepsze aesthetic zdjęcia z wczoraj
moje ulubione fotki
Rel to było zajebiste. Dziena za foty tego akurat nie uwieczniłam
boże tak się tęsknie za warszawą :( no bo dzisiaj akurat wracałam do domu
że wczoraj przyjechałam do wawy i poszłam na koncert, a dzisiaj pojechałam do domu
ja tez😭😭
depresja po koncertowa lapie mocno
Ja caly dzien placze bo tak strasznje tesknie za koncertem
Szczerze mówiąc nie lubię Warszawy (warszawiaki nie zabijecie mnie) ale na ten koncert było kurwa warto
ja lubie warszawe, its fine, ale jezu.. to było kurwa SUPER, pierwszy koncert dom'a i to jest 100% warte
niech on wroci za rok bo niewytrzymam dluzej😔😔
jezu ja patrze na moje filmiki i tak ryczalam z eksytacji przez prawie cały show
Ja sobie pluję w twarz że nie sięgnęłam go jak wlazł na nas bo był tak cholera blisko
A drugie czemu pluję sobie w twarz to przez to że nie zrobiłam profesjonalnego baneru i nie poszłam na fleabag
Nastepnym razem sie uda.
To tez sie kiedys uda na pewno
słyszycie wógole że mój głos się troche łamie przez ryczenia do tyle nut
Koleżanko która pożyczyłas mi klej do paznokci żeby skleić kartkę jeśli to czytasz to: dziękuję ci jesteś wielka 
Boze ja nie wiem jak znalezc dziewczyne z ktora machalam glowa i spiewalam funeral i pare innych piosenek😭 wiec jesli to czytasz to dzieki super jestes 🥰
ja nie poszłam na fleabag no bo 1. miałam trybuny i 2. .. nie umiem grać na gitarze xD
jezu ja znalazłam taką super dziewczyne która miała zielony outfit i włosy, i nazywała się amelia, jezu ona miała taką energie że poprostu kocham
marze żeby ją znaleść znowu
Ja zaluje ze nie zapytalam o ig albo cokolwiek😭
ja też :(
lovesick lullaby chyba
tak to jest lovesick lullaby
jezu kocham ten filmik
ja tak rycze
tak mi trudno jest gadać teraz
Boze cudowny filmik
Mnie nie slychac na moich💔
Ale mam filmik z koncertu palaye royale sprzed roku gdzie tak sie dre ze o matko XD
ja kochałam występ payale royale wczoraj
omg chce na serio na ich muzyke sprawdzić
Rel
I jebaniec wlazł na murki na trybunach
No rozwalił mnie tym
JEZU TO MNIE TAK ŚMIESZYŁO NIE WIEM CZEMU
byłam w absolutnym szoku
Prawie go dotknelam😭
Jak macie fotki z tego to przyjmę
Metr obok mnie byl.....
Metr ode mnie
Nie umiem pisac sorki
Zdjecia mam takie a filmik raczej się tutsj nie wysle
Ale mam na relacji na ig nagranie😉😉
jezu ja tak widziałam z daleka no bo byłam po drugiej stronie
sektor S
Ta seria zajebista hahaha
i to było kurwa super, i też smieszne
Jak bylam w grudniu to sie obilam o niego w pogo XDD
tęsknie się za dom :(( kurwa niech on tutaj zostanie dłużej
W ogóle dopiero dojechałam do siebie pociągiem
Ja tez sie zastanawialam gdzie on jest, odwrocilam sie a on biegnie obokXDD
Ja o 4 w domu juz bylam😭
Czadzior
BOŻE JECHAŁAM DZISIAJ INTERCITY OD KRAKOWA DO TRZEBINII
Hejkaa wiem ze nie do konca yb ale ten sam koncert XD ma ktos moze fajnie nagrane jak Remington wracal w tlumie na scene po tym jak byl tam na trybunach i chcialby wyslac??
Ja bylem o 9 XD A na 12 praca i wlasnie wyszedłem XD
W ogole mam takiego kaca koncertowego ze to hit. Ja chce po prostu jeszcze raz. Nadal nie dowierzam ze to wszystko bylo na prawdę
Rel
Ale odpowiedzialność w chuj. Balem sie ze przeze mnie sie wyjebie XD
Sorry czytam ten czat tak od tyłu troche
Kurwa jeszcze mnie widać na zdjeciu na jego ig
hej, pisze trochę randomowo ale miałam okazję być jednym z fotografów na wczorajszym koncercie Dom’a i właśnie wstawiłam pierwsze fotki. Jak macie chwilę to zapraszam do polubienia i udostępnienia a na dniach będę wrzucać kolejne!! 🖤 https://www.instagram.com/p/DQAUhvQDKRx/?igsh=eGpmY3pxaHRkYXBj
Yungblud
COS Torwar, Warsaw
18/10/2025
all copyrights belong to me, please credit if reposted
📸 for @strifemagazine
@yungblud @yungbludarmy #yungblud #idolstour #blackheartsclub #yungbludarmy #photography #concertphotography #concertphotographer #warsaw #costorwar #torwar
Zarąbiste
złapałąm chyba 3/4 razy kiedy dom rzucił kubki puste do tłumu
na kamerze
i chyba kilka razy jak dom mówił po polsku
.. nie wiem czemu to mi dało blockowanie, ale intro do changes nie nagrałam, było takie słodkie
niech ktoś na youtububie da całość koncertu, takie "full show"
Proszeee bo ja miejsca nie mialam za bardzo I idealnie nie nagrywalam tego momentu odwracam sie a chlop doslownie obok mnie idzie
Napisze w wolnej chwili do znajomego czy moze ma
To znalazłem na tt
A mysle ze jak napiszesz do autora to ci moze podesłać całość
Wlasnie mam maly problem bo miejsxa nie mialam na filmiki I odinstalowalam tiktoka XD
Sprobuje ci zalatwic
Dziekujeee 💗
Ktoś z was też kupił merch na koncercie i ma nadruk na lewej stronie?
@tranquil marsh Podasz na priv instagrama? To ci prześlę
Tak, ta koszulka chyba ma taka byc jezeli chodzi o bialą
Ej a pokażecie to bo jestem ciekawa jak to wyglada😭😭😭😭
@sudden copper wyślesz te nagrania fire i zombie jak będziesz mieć chwilkę?
Już wysylam
Boże przepraszam cie bardzo bo wiem ze narobiłem ci nadzieję ale nie mam niestety fire 😭
A zombie na priv wysylam
Aha za duży plik
Dasz mi swojego instagrama?
Na luzie wystarczy zombie
b.ayvazyan
ja mam z fire kawałek jakbyś chciala
Nos pieska sie zalapal
Te szwy ktore normalnie sa w srodku to są na wierzchu
Rekawy kołnierzyk itp
No i rozmiarówka względem poprzedniego merchu jest też chyba zmieniona, bo o ile spodziewalam sie ze crop top bedzie mniejszy tak koszulki poprzednie byly bardziej oversize
A tegoroczne są bardziej dopasowane
ej szczerze to wyobrazalam to sobie jako że ten nadruk jest od srodka tak ze wieszXDDD ale fajnie to wyglada
nie widzialam nigdy czegos takiego😭
Ja jej jeszcze nie zakładałam to nawet nie zwrocilam wczesniej uwagi na to hahah
No ale nie wygląda źle
Hej pamiętacie może jaka była kolejność piosenek na koncercie?
Jak nie znasz tej stronki to polecam bo tu jest wiekszosc!!!!
Wiekszosc tzn setlist😭