#Greek Community Server

28 messages · Page 1 of 1 (latest)

tight kayak
#

Pm for info

tight kayak
#

Server 42, Olympia.
Join!
Σας περιμένουμε!

acoustic obsidian
#

Παιδιά....

#

Καλησπέρα

#

Είστε εδώ?

ocean patrol
#

Καλησπέρα,πόσοι είστε?

gentle path
brisk island
#

Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει ελληνική συμμαχία

#

Πριν απο λίγες μέρες ξεκίνησα, 12 επίπεδο, αλλά δεν ξέρω σε ποιο κόσμο είμαι κλπ.

ocean patrol
#

Γεια,έχουμε κάνει ένα chat με Έλληνες που είναι στους σέρβερ 96-107 ,οποίος είναι εκεί ας επικοινωνήσει να τον βαλω

ocean patrol
#

Παιδιά,έχουμε μαζευτεί 60-70 άτομα από όλους τους σερβερ

safe sequoia
#

+1 🙂

safe sequoia
#

@junior rose

junior rose
#

Γεια σας παιδιά

#

Αν ενδιαφέρεστε έχω alliance στο 225 και είμαστε τρίτη για λίγο και κοντευουμε να μπούμε πρώτη οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει εδώ

sage peak
#

23

storm light
#

@clever fractal pos einai ta pramata ston 42 ?

safe sequoia
#

142, 201 kai 225 me @junior rose

keen salmon
#

Παίδες καλησπέρα. Ειμαι officer στο μεγαλύτερο alliance του server 177. Αυτός ο server υπέφερε από μάχες μεταξύ των alliance. Τελικά το δικό μου έμεινε ζωντανό κι ενώθηκε με το δεύτερο. Έχουν απομείνει μόνο μικρά, εκτός από το δικό μας, alliances. Ελέγχουμε την κεντρική πόλη και όλο το υπόλοιπο map. Αν έχετε alliance σας προσκαλούμε στον server. Αλλά και μεμονωμένα σας προσκαλώ στο δικό μας alliance. Μετά το merge ονομαστήκαμε Imperio177. Μόνη προϋπόθεση να είστε ενεργοί! Αν είστε ήδη σε υψηλό επίπεδο θα βρείτε κοντά μας ισχυρούς συμπαίκτες. Αν είστε σε χαμηλότερο θα βοηθηθείτε, ώστε να δυναμώσετε γρήγορα! Αν θέλετε να νιώσετε παντοδύναμοι ως μέλη μιας αυτοκρατορίας ή αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας την κεντρική πόλη (σε περίπτωση που έχετε ήδη δυνατό alliance), σας περιμένουμε! Η αλήθεια είναι πως αν και ελέγχουμε τον server θα θέλαμε νέους παίκτες να μας ενισχύσουν για τις μάχες kingdom vs kingdom. Μπορείτε να με ρωτήσετε με μήνυμα ό,τι θέλετε. Καλή συνέχεια!

ocean patrol
dusk stratus
ocean patrol
ocean patrol
slim oxide
#

Καλησπέρα από τον Server 77

hexed plank
#

Καλημέρα παίδες s18

mild rock
#

Group 2 (s12) εδώ.

light cedar
#

Καλησπέρα σε ολους. Ξεκίνησα πριν λίγο καιρό το παιχνίδι. Υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω server εκτος από του migration event?