#"Sindikatas"
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
nes labai daug, visokių panašių žinučių, tiek ooc, tiek ic, na ir jei yra noras, galiu vėl užsiimti, tačiau tada visi turėtumėt nuspręst, jog norit, o ne išskirtinai kažkurios frakcijos nedalyvaus veiklose, kadangi ne clappas ir reikia "rpinti"
Luna - už
Nemanau, kad čia vieta aptarinėti sindikatą ir gaujų / mafijų interesus į sindikatą. Čia manau, kad turėtumėte uždaroje temoje bendrauti.
Ta pati manau
tsg daryk 👍
kai subendrauji uždaroje temoje, tada visiems viskas tinka, o po kelių dienų prasideda lavina komentarų, kad net nenorėjo, nereikia, tai lai viešai prisiduoda, kaip yra iš tiesų ir darom arba ne
nes cia dabar saudom gaudom ir pillbox temom
Viešai bendraujant tiesiog metagėjams atidarai visas duris informacijai kuri turėtų būti neaktuali nei man, nei kitiems paprastiems miestelio gyventojams, juolabiau pareigūnams kurie gali panaudoti tam tikrą informaciją arba datempti iki jos. P.s. nemačiau nei vieno komentaro nei blogo nei gero apskritai apie sindikatą.
nėra čia šitam mieste metagame sąvokos jau senokai, visi pažįstami, visi viską žino ir nieko dėl to nepadarysi, datemt iki tinkamo rezultato galima visada, nesvarbu ar discorde pamatys kažką ar kažkur kitur
įvykus istorijos wipe gi net nepasijautė, visi pažįstami, kaip ir buvo prieš tai, tik bylos dingusios ir tiek
Gerai sakai, pd net nebevykdo kitos veiklos tik, kad arą matau važinėjant ir šaudant 😄 Kiek žinau iš sindikato pusės nelabai kas daugiau ir užsiema tuo, tai paemi ir darai ir tiek. Arba tu darai arba niekas nedaro ir toliau marinam tą pusę ir paliekam gaujas / mafijas tik šaudyt.
Aš irgi už tavo už
Būtų zjbs
Išviso sindikatas ir policijai spaudimo paduot turėtų

✅️

Pritariu ir per sindikatą mes su PD laikytume santykius ir neprisipisinėtu
Laikytumėmės pagarbaus atstumo
sindikas nestoguoja nieko lol, nebesvajok
Nu mes sindikatui dirbam
Šiaip ne PD prisipisinėja, o gaujos norėdami clapo, patys be jokio baimės jausmo lenda į akis, važinėja aplink ir šūdus daro, taigi px viskas svarbu stambų turiu ir darau ka noriu.. ne tiesa?
Taigi pd ar gaujos visi draugeliai iš ten pat visi, tai ko tu tikiesi?
Tai aš turiu incidentą kai atvažiavau su dodžu sakau ką kolega ir už tai buvau laipinamas iš auto ,jis neturėjo ginklo rankoi ,pist ignoravau nuvažiavau ir buvau apšertas aro bejokiu ispejimu aš nei ginklų nieko neturėjau ir dar šoko į akis pradėjo muštis,sakau aš viską filmuoju tai tu raminkis (gražei pasakiau) ,jis atsakė perkur filmuoji per telefona neištraukta @sleek ravine nuomonė tu irgi ten buvai ir matei kokius š tavo kolega daro
yup
verdiktas toks, kad frakcijom reiktų stebėti dark chatą ateinančiomis dienomis, jei nežinot, koks kodukas jums paskirtas, rašykit pm
e dawaj manes nekiskit ok?
Nu tai koks to didvyrio dc
ka as zinau