#+rinkinukas

1 messages · Page 1 of 1 (latest)

fair arrow
#

siulau ideti y parduotuve +rinkinuka,kad galetu norintys isigyti kadangi susikraftinti reikalinga daug detaliu

hybrid prawn
#

abejoju

fair arrow
hybrid prawn
#

nes padaryta pliusinis tam, kad butu reikalingi mechanikai

bronze lantern
fair arrow
bronze lantern
glacial light
#

Savitarnos servisas ir taip jau yra tas LT motors, neturi padangos? pageidaujame kad uz 2x didesne kaina nusipirktumet is musu parduotuves ir dar patys usidekite

fair arrow
# bronze lantern yra kaip yra

nu ,kentes giventojai nes manau kainos labai sukils del auto tvarkimo.
1 neina raru uzdet lieka padangos is buvusiu 300rp dabar dauguma ima 1200rp
2 variklio tvarkimas vietoj 300rp db 1000rp
tai finale turim +1600rp papildomai ,tai tik tiek ,sekmes naujokams..........

fair arrow
glacial light
# fair arrow hello ,pats is ikejos perku nes gasmint neapsimoka per dauk daliu ,per dauk laik...

kiek kartu atvares buvau, tiek kartu pats turejau detis padanga, ir jeigu neturejau padangos ne taip kad mechanikas pasirupintu ja, sure man nebutu skirtumo kad is jusu ja brangiau tektu nusipirkt, bet mane pacia verciat pirktis o paskui ir usidet tenka paciam, nes pajibat tiesiog yra, ides +rinkinuka, tai ir ta teks pirktis? ir dar paciam po varikliu lyst? tai cia grynai tsg savitarnos garazas, kuris karts nuo karto komponentus patvarko ir duris ideda i vieta

fair arrow
glacial light
#

o tai kokia problema yra mechanikui tsg iskarto pasirupinti ta padanga ir paskui prirasyti tsg ta kaina i saskaita?

fair arrow
regal viper
frail heath
#

galit susimust? 🤔

regal viper
#

jo dw

abstract tree
frail heath
#

👍

#

🥦

#

🦖

viral sundial
#

Eikit jus na.. nuo ryto vel tas pats cia @fair arrow neklausyk ka priesai suoks, esat pigeusi ir taskas pagarba ir linkejinai 👍👍👍🤘🫶 laikom tvirta

fair arrow
viral sundial
#

Tai normalu brolau, viskas brengsta, kentes tik naujagimiai….