#+rinkinukas
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
abejoju
del ko taip galvoji?
nes padaryta pliusinis tam, kad butu reikalingi mechanikai
jus darbo neturesit, visi susipirks pliusiniu ir viskas
bet tu supranti kad + komponentu netvarlo
yra kaip yra
Savitarnos servisas ir taip jau yra tas LT motors, neturi padangos? pageidaujame kad uz 2x didesne kaina nusipirktumet is musu parduotuves ir dar patys usidekite
nu ,kentes giventojai nes manau kainos labai sukils del auto tvarkimo.
1 neina raru uzdet lieka padangos is buvusiu 300rp dabar dauguma ima 1200rp
2 variklio tvarkimas vietoj 300rp db 1000rp
tai finale turim +1600rp papildomai ,tai tik tiek ,sekmes naujokams..........
hello ,pats is ikejos perku nes gasmint neapsimoka per dauk daliu ,per dauk laiko ,ira pasirinkimas visada galit naudoti savo padanga nebutina pirkti is serviso ,naturalus dalykas kad as perku is parduotuves ie parduodu brangeu ,nes uzima laika jas parvesti bei sudeti ,tad jus visada turit teise rinktis
kiek kartu atvares buvau, tiek kartu pats turejau detis padanga, ir jeigu neturejau padangos ne taip kad mechanikas pasirupintu ja, sure man nebutu skirtumo kad is jusu ja brangiau tektu nusipirkt, bet mane pacia verciat pirktis o paskui ir usidet tenka paciam, nes pajibat tiesiog yra, ides +rinkinuka, tai ir ta teks pirktis? ir dar paciam po varikliu lyst? tai cia grynai tsg savitarnos garazas, kuris karts nuo karto komponentus patvarko ir duris ideda i vieta
tau ira pasirinkimas tureti savo padanga arba pirkti is mano parduotuves ,o del uzdejimo manau paduotum mehanikui ir jis uzdetu tai nesudaritu dideles problemos manau
o tai kokia problema yra mechanikui tsg iskarto pasirupinti ta padanga ir paskui prirasyti tsg ta kaina i saskaita?
nu tiesiok parduotuve atlieka savo paskirti ,pasikartosiu jus visada galite naudoti savo pirkti nera butina ,jum uzkliuna tokios smuklmenos ,bet prameceu kainorascius kad pigeuses servisas remonto klausimu ,to irgi nepagiret..........
Mes irgi iš ikeos perkame, bet brangiau nepardavinėjam (atvirkščiai - pigiau parduodame), o ir uždedam klientui. Tiesiog klientas palieka mašiną mechanikams, kad suremontuotų, o ne kad atvykus į servisą dar pačiam reikėtų dėtis padangą, remontuotis variklį
galit susimust? 🤔
jo dw

Jus on top, aš nea🤣
Eikit jus na.. nuo ryto vel tas pats cia @fair arrow neklausyk ka priesai suoks, esat pigeusi ir taskas pagarba ir linkejinai 👍👍👍🤘🫶 laikom tvirta
Žinok reiks ir man kainas kelt, ba pastaruoju metu tik - - - o ne +
Tai normalu brolau, viskas brengsta, kentes tik naujagimiai….