Nėra paslaptis, kad būti nauju žmogumi serve yra tikrai sudėtinga, ir daugelis tiesiog nebegrįžta, nes nepasiseka susipažinti su pačiu servu ir žmonėmis, kurie galėtų padėti. Siūlyčiau padaryti sistemą, kur naujai į servą atėjęs žmogus, susipažinęs su taisyklėmis, turėtų galimybę išsiųsti signalą sistemoje, ar kažkaip kitaip lengai pasikviesti žmogų, kuris “onboardintų” naujoką. Aš mielai prisidėčiau ir parodyčiau viską naujokam, manau tikrai atsirastų daugiau norinčių ir galinčių tą daryti. Taip pat nesu dabar tikra, bet man rodos naujokai gauna sąlyginai mažą sumą startui, bet svarbiausia - negauna telefono. Be telefono negali išsikviesti nei bolto, nei policijos ar pagalbos, negali stebėti naujienų. Telefonas naujo žmogaus biudžetui kainuoja tikrai daug. Būtų manau labai nice pridėti į starter pack’ą telefoną naujokam. Na bet esmė ką noriu pasiūlyti, tai naujų žmonių onboardinimas, norėčiau prisidėt prie miesto augimo ir žmonių likimo jame 
#Naujokų apmokymas
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
Turetu telefona duoti naujai prisireginusiam ir saibu ir maisto paketa ...
Buvo ideja kuria patvirtino
Del telefono ir maisto paketo naujokui
Del informacijos tai yra /help ir markeriai ant kuriu uzlipe mato naujokai info tiek registraturoi paleto tiek darbo birzoje. Ten visa info yra. Paskaityti ten kzn 10 min uztenka vstk.
Bet sjp gal ir gerai naujokams butu siokia tokia pagalba jeigu viskas butu IC ir nemixinama ir pan
Del pagalbos as uz.
👍
Paskaityt tai yra vienas dalykas, kai kazkoks zmogus pavezioja aprodo viska, papasakoja kaip kas vyksta, kokius terminus reiktu ismokt ir naudot, tai kur kas geresne pagalba ir startas butu zmogui
Siaip nukreipt tinkama puse ji, pasiklaust ko jis nori pradziai siekt, kur jam eit ka daryt kad isivaziuotu
Čia gal labiau tokiem, kurie pirmą kartą susiduria su rp serveriu ir bijo kažką daryti, juos pastumėt reikiama linkme.
tai va, aš atėjau visiškai žalia, nieko nežinojau ir man pradžia buvo labai sunki. Džiaugiuosi, kad galiausiai atsirado žmonių kurie padėjo, paaiškino kaip kas veikia, bet jie atsirado tikrai ne iškart
p.s ideja super, pats naujokams padeciau su savo frakcija susipazint su taisyklemis ir darbais ir tt. kad butu jems aiskiau ir linksmiau pradet servo charo istorija 🙂
Jo jai pirmas miestelis taip tikrai viskas komplikuota...
gauna telefona, bandele ir vandens, 1000 grynu ir 2000 banke, sociai pradziai 🙂
Truksta apmokymus paaiskinimai ir tt kas kaip veikia
Ne viena karta zmogui aprodziau ir tt visa veikla miestelio ir kaip kas veikia ir buvo zmogus patenkintas nes daug kas sako kad kosmosas kaip cia kas
Kiekvienas suvokia skirtingai... Kiekvienos bedziones ne ismokinsi su kalashu begioti 
Prie ko cia kalashas rp serve?
Cia perkeltine Prasme ... Ne suprask tai tiesiogiai 
Variantas
@wanton cedar @patent anvil @sage ridge @narrow onyx @dawn comet @potent orbit ir man, mes su mielu noru padesim 🙂
nu va, kiek norinčių 
UZ
Nebent kaip rdminti 🤣🤣🤣
Šito išmokau jų pagalba
Už
Seku
up
Bomba ideja džiaugiuosi jog padarėm!
As mielai buciau tas kuris padeda naujokam. tiek su pinigais tiek su maistu bei info
Nu kur gi tu nebutum uz
as padejas ne vienam ir atidaves ne viena mil/
patyletum geriau jei nezinai 🙂
<@&635050538907467776> biski pazeidimas uzfiksuotas turto dalinimas
pirma like, paskui skaitom
sherpu sistema, kelis zmones paskiri, ir tiek 
supazindink kas ta sherpu sistema ?lol
Čia dalinai turėjo omenyje, kai lipa kažkas į kalnus, šerpai padeda tysti visą įrangą, kad pačiam nereiktų. Pagalbininkai kita ta žodžio prasme.
gal ir gera ideja tada 🙂