#Medžiai
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
Daba bent miskas kaip miskas
Tarsi tu būni jame
per fps uz kaziko link paleto pasijaute 😄
Pasijautė tada kai nori offroadint, pripista medžių kas metra
O taip kelis kartus isgelbejo kaili sugedo masina begant nuo vaiku tai pestute per miska ir pabegau nebera taip kaip priesti miskais kaip autostrada
ne ne viskas tvarkoj su medžiais kai tik juos įdėjo, bet kam reikėjo jų papidomai pridėt va čia klausimas, nes yra vietų kur už rampos iškart medis stovi, nu juk tikrai niekas nestatytų rampos tiesiai į medį..
Viskas gerai su tais medziais rampa pastatia poto medis isaugo ir viskas
@fading hatch kiek laiko medis augo man suprantama... Bet sužinoti kiek laiko rampa stovi tenais .... Atsisakyciau važiuoti per ja 😄
Taigi bl nesakau panaikint juos, tiesiog pamažint kaip buvo prieš tai, gi niekas neprašė net daugiau medžių.
PALIKTI TAIP KAIP DABA YRA TOBULA NET
Toks ir tobulumas jei net negalima normaliai offroadu važinėt, nes tiesiog nebeina pravažiuot kai kas 1 metra medis, liko tik keliukais važinėt vau kaip tobula..
tai nemoki vaziuoti nes man tai viskas ok offroad varineju ir bedu nematau
visur telpu su savo dzipu ir medziai tik trugdo kai bandai dideliu greiciu per miska lekti
Krc kaip su pliku pešiotis...
Amm o yra gal daugiau vietu kur nera medziu?
Kiek spėjau apžiūrėt tai mažai tokių vietų likę, daugiausiai rampų yra LS
niekas neprase ju isvis idet, so
¯_(ツ)_/¯
Tai tame ir esmė kad NEPRAŠĖ
Nesu prieš mišką ir t.t. bet kas per daug tas nesveika
Kas keisčiausia kad niekam neįdomi žaidėjų nuomonė ir be jokio balsavimo ar ko yra padaroma tai kas pačiam atrodo priimtina..
Bet viskas gerai su tais medziais bent man asmeniskai tikrai patinka ir pagyvino zaidima nebera tie medziai kaip autostrada kazkuris minejo
Nepripratai dar ? 😄
Senai pripratau bet prie to kiekio kuris buvo, bet kam reikėjo daugiau jų pridėti?🤔
Aš apie nuomones neklausyma 😂
Ai tu apie tai😄😄 iš dalies jo, bet žinai viltis miršta paskutinė 😄
Aš irgi nesu prieš ir man patinka, bet turiu omeny kad niekas neprašė kad jų papildomai pridėtų, viskas good kai įdėjo čia prieš kažkiek mėnesių, nu bet kam dar reikėjo jų pridėti.. supranti apie ką aš?
Nesupraskit klaidingai mano idėjos, neprašau jų išimt visai, tiesiog jų tiek per daug tam tikrose vietose
Viskas tvarkoi su tais medziais o tu varai off road o ne skraidyti rampos ir nereikalingos
sutinku
tai kad netrugdo cia tau venam trugdo off road ness matyt nemoki vaziuoti ar vairo nera?
:DDD
Truksta karklu ir lazdynu.
Ne man vienam trugdo, o vairuot tai dar ir tave galiu pamokint
aha butinai
Gerai supratau niekas nieko nekeis, neverta ir test diskusijos
Įdėjo, tai offroad tik keliais nelabai įdomu, bet realiai tas ir belieka arba kviest medkirčius ten kur trugdo 😄
Miskuose niekam netrugdo medziai. O ten kur pastatai arba kelias ten ir nera medziu. Off road galima susigalvoti nebutinai sokinejant per rampas kalnuose arba vazinejant didesniu greiciu tarp kalnu, bet manau logiskai galvojant galima ir vazineti spec. trasomis ir keliukais kurie yra grynai off-roadui ir pan. Plius kiek yra Sandy apylinkese off-road smelynu ir pan. Tai medziai tikrai liks. Plius visada iSentrie viska daro vien del zaideju ko jie uzsipraso. Uzsimanot importo - gaunat. Uzsimanot scripto, parupina ir gaunat. Gal nors karta ir iSentrie pasiulyma priimkit draugiskai ir susitaikykit su juo.
okey supratau, bet ar sugalvot ir įdėt yra pasiūlymas? nepamenu jokio siūlymo ar balsavimo kad papildomai medžių pridėt tai tiek. ir pasikartosiu aš nenoriu kad juos išimtų tiesiog yra tam tikros vietos kur galėtų jų būti šiektiek mažiau
Aš dar galvoju su galva ir jei renkuos važiuot į kalnus tai pasirenku saugų greitį, o šokinėjimas per rampas tai dalis to, ir kam tada išvis tos rampos jei šalia jų medžiai auga 😄
kaip neklausiau kažkieno leidimo sukurt serverį, taip neklausiu leidimo ir jį tobulint
tai taip suprantama
Gangsteris 
boom 💥 mldc kada svoriu sistema ?