#Medžiai

1 messages · Page 1 of 1 (latest)

woven hatch
#

ne

fading hatch
#

Daba bent miskas kaip miskas

thorny barn
fathom cove
#

per fps uz kaziko link paleto pasijaute 😄

thorny barn
#

Pasijautė tada kai nori offroadint, pripista medžių kas metra

fading hatch
# thorny barn Tarsi tu būni jame

O taip kelis kartus isgelbejo kaili sugedo masina begant nuo vaiku tai pestute per miska ir pabegau nebera taip kaip priesti miskais kaip autostrada

thorny barn
#

ne ne viskas tvarkoj su medžiais kai tik juos įdėjo, bet kam reikėjo jų papidomai pridėt va čia klausimas, nes yra vietų kur už rampos iškart medis stovi, nu juk tikrai niekas nestatytų rampos tiesiai į medį..

fading hatch
#

Viskas gerai su tais medziais rampa pastatia poto medis isaugo ir viskas

spice mantle
#

@fading hatch kiek laiko medis augo man suprantama... Bet sužinoti kiek laiko rampa stovi tenais .... Atsisakyciau važiuoti per ja 😄

thorny barn
#

Taigi bl nesakau panaikint juos, tiesiog pamažint kaip buvo prieš tai, gi niekas neprašė net daugiau medžių.

fading hatch
#

PALIKTI TAIP KAIP DABA YRA TOBULA NET

thorny barn
#

Toks ir tobulumas jei net negalima normaliai offroadu važinėt, nes tiesiog nebeina pravažiuot kai kas 1 metra medis, liko tik keliukais važinėt vau kaip tobula..

fading hatch
#

tai nemoki vaziuoti nes man tai viskas ok offroad varineju ir bedu nematau

#

visur telpu su savo dzipu ir medziai tik trugdo kai bandai dideliu greiciu per miska lekti

thorny barn
#

Krc kaip su pliku pešiotis...

thorny barn
#

Čia kaip pvz, 1% tikimybė pataikyt tarp medžių

#

99% tikimybė kad į medį..

woven hatch
#

Amm o yra gal daugiau vietu kur nera medziu?

thorny barn
#

Kiek spėjau apžiūrėt tai mažai tokių vietų likę, daugiausiai rampų yra LS

night patio
#

¯_(ツ)_/¯

thorny barn
#

Tai tame ir esmė kad NEPRAŠĖ

#

Nesu prieš mišką ir t.t. bet kas per daug tas nesveika

#

Kas keisčiausia kad niekam neįdomi žaidėjų nuomonė ir be jokio balsavimo ar ko yra padaroma tai kas pačiam atrodo priimtina..

woven hatch
#

Bet viskas gerai su tais medziais bent man asmeniskai tikrai patinka ir pagyvino zaidima nebera tie medziai kaip autostrada kazkuris minejo

thorny barn
fathom cove
#

Aš apie nuomones neklausyma 😂

thorny barn
thorny barn
#

Nesupraskit klaidingai mano idėjos, neprašau jų išimt visai, tiesiog jų tiek per daug tam tikrose vietose

fading hatch
#

Viskas tvarkoi su tais medziais o tu varai off road o ne skraidyti rampos ir nereikalingos

thorny barn
#

Žodžiu, bergždžias reikalas čia...

#

Pripiskit dar daugiau medžių jei jum netrugdo

fading hatch
#

tai kad netrugdo cia tau venam trugdo off road ness matyt nemoki vaziuoti ar vairo nera?

woven hatch
#

:DDD

bitter swallow
#

Truksta karklu ir lazdynu.

thorny barn
thorny barn
#

Gerai supratau niekas nieko nekeis, neverta ir test diskusijos

carmine helm
#

Tipo čia medžiu idejo dar?

#

Keliais važinėkit bepročiai xaxa

thorny barn
worn bay
#

Miskuose niekam netrugdo medziai. O ten kur pastatai arba kelias ten ir nera medziu. Off road galima susigalvoti nebutinai sokinejant per rampas kalnuose arba vazinejant didesniu greiciu tarp kalnu, bet manau logiskai galvojant galima ir vazineti spec. trasomis ir keliukais kurie yra grynai off-roadui ir pan. Plius kiek yra Sandy apylinkese off-road smelynu ir pan. Tai medziai tikrai liks. Plius visada iSentrie viska daro vien del zaideju ko jie uzsipraso. Uzsimanot importo - gaunat. Uzsimanot scripto, parupina ir gaunat. Gal nors karta ir iSentrie pasiulyma priimkit draugiskai ir susitaikykit su juo.

thorny barn
#

Aš dar galvoju su galva ir jei renkuos važiuot į kalnus tai pasirenku saugų greitį, o šokinėjimas per rampas tai dalis to, ir kam tada išvis tos rampos jei šalia jų medžiai auga 😄

night patio
thorny barn
#

tai taip suprantama

woven hatch
night patio
#

soon

#

2027