#saudymas garazuose
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
o kitaip tai kviesk policija rasyk skundus ar dar kazka daryk :p
kaip sakoma vystykiteeee roleplaaayuu
Ka dar pasakysi
tu ben zinai kas vyksta pas mane garaze rol play ten niekas nesuka atvaro ir seriasi ir tiek ir nukencia civiliai geriau isvis nesamoniu nekomentuok jajgu neturi ka protingo pasakyti
tu gal vaido nemates esi pries metus
va ten budavo jo
ten as nzn i diena po 5 susisaudymu tiesog
Apsaugok garažą :D? Kur problema , netaisykles vest o rp sukt.
seni pas mane is ryto 5 kartus jau saudes tai ka ce sneketi apie vaido 😄
garazas apsaugotas tik tirek kad negaliu visom gaujom ar mafijom moketi o sakykim siuo metu nera kas apsaugotu ir ka reikia i garaza varyti ir saudyti visus
@modest grotto ne aptarnauk klientų kurie kenkia garažui
Būtent pradeda garaže lestis ir paskui nušauna nekaltus, tegul aiškinasi už garažo o ne jame
Bankrutuos
kur matyta irl kad atvaro ir seriasi gaujiniai jie negali jie turi bijoti kad mentai atvarys ar kaskas panasaus serveri tu
Su dviračiu tu vazinesi 
kviesk arą
be reasono niekas ir nesišeria , kviesk ara jei gaujos kamuoja
Kad toks butu jiems vps px
nu tai jau cia skamba kaip tavo asmenine problema :p
Frfr
aš manau jei gerai sumokėtum @twin crypt tai tvarką padarytų
Tai už apsaugą gaujom mokėk

realiai pas mane stogas nuo 200k eina jei reik kreipkites
ne.
oba
tai jau pradėk ruoštis stoguot, nepamiršk atšvaitinės liemenės su "prižiūrėtojas" ant nugaros
as jau turiu ta medkircio apranga
jau esu viska apgalvojas
tai gal ant nugaros kur užrašyta "taikanešys"?
ne ten uzrasyta stogo darbai ir numeris
ieškai darbuotojų?
ne dabar kazkaip uztenka poto ziesim gal plesiu versla
tikiuosi visus samariezus iš tavęs nuknis
as tikiuosi pas tave stogas sugrius ir tau reiks naujo stogo 😤
neturiu namų, kad stogas sugriūtų
tai masinos stogus mes irgi tvarkom
pas mane cabrio
tai daryk kanors tada civiliai kencia nuo ju kur ce rp tada kai serias atvare ir daugiau nieko taigi nori rp kame problema?
Tai ir daryk ta RP tam garaze
Kas kaltas kad skyle be vartu pasiemei ir visi kas nori kada nori ivaziuoja ir isvaziuoja
Patys kalti civiliai nesislepia o kai susišaudymas toliau chill stovi out in the open
neuzteko pinigu ant vartu
gaujiniai nukėlė vartus paskutinius
kur tu garaze pasislepsi zmogus atvare masinos tvarkytis ivaro ir serias kur tu pasislepsi po lapais?
Mokėdamas saibas idijotasms problemos ne išspręs
i ta duobe ten kur yra
arba i virsu arba i apatini kambari
2 aukštas kambariukas , 1 aukštas kambariukas , 1aukštas skylė
Vertinsi civiliu givybes rasi vieta paslėpt
as fearRp
Nusisamdyk normalius gaujinius kurie galetu apginti garaža, arba paprašyk kad policija budetu prie serviso
policija tikrai? :D:D:D
Mėtai xaxa kai verki jog šaudosi ?
as ten noriu but bet nenori man moket tai manau reketas
Kokius policija? Aš vienas su migalkem vazineju 
da krc jajgu butu miesteli 200 zmoniu gal ir butu galima kaska normaliai samdyti o dabar bybi vazinejas saudo ir jokio rp nieko nemato lavonai blet negaliu pradesiu pats saudyti kas atvaro su kaukem i garaza paziuresim kas bus greiciausiai bananas uz rdm :D:D:D
Greiciau mirsi nei saudysi
metau nes juokinga kad siulo policijos prasyti pagalbos kurios nera :D:D:D
Pats suprask sia politika
Turiu aš tavo saudymo clipa savo muvi +scaras
tai suprantu kur politika ten nera tiesos
nu mldc pasiseke tau 😄
Politika yra paprasta pradėjo mokėti paklausa atsirado 😂 marketing Basics 
tavo garazas, tu ir daryk
Arba padaryk scena su uzrasu, asmenys su salmais kaukemis ir sautuvais neaptarnaujami, pasidaryk savo politika
nusaus jei neaptarnausi, cia ahujeni rperiai
Mes cūl esam😎
isprovokuojat saudymus, pakuriat ticketus, sukalu ispejimus, istrinam gaujas, uzbaninam rdmerius ir viskas, paprasta
Tu teisus

Rdemeris
ismokit rp
Fr man banas gresia
Arba su dviračiu atvazuoji atsiprašyti 

aciu lauk daug tiketu 🙂 stengsiuos labai 😄
Negasdink
kas pajudet
tai pas tave gal tiesiai iš Airsofto į garažą vietoj arenos meta?
Pas ji garaže kažkas stambu tik sitrauks jis jau ticketa bus paruošes ;D
Prisidavei tikete čia tai ne protinga

;Dd
zinok labai panasu jie pas mane atvaro kaip i airsofta tikrai 😄
Aimtrainingas
ne, ten iškart atvažiavus su ginklu gaujiniai nukelia, nespėji iš mašinos išlipt
gerai aciu uz demesi visi supratau kaip problema spresti geros dienos

atviru duru dienos pas tave servisas tai ka noret
koridorius
Jeigu šaudos, suk rp, samdyk apsaugą, gaują savo, dominuot išmok ir neprisipis niekas. Būk bičas.
tai seni esu nusamdes mafija ir gauja ir tolko is ju nera nes nera tokiu aktyviu zmoniu o tie patys nusamdyti atvaro pamato su salmais ir seria nu zodziu tvarkysiuos kaskaip daugiau ce nieko nepadarysi arba reike kito garazo su durim 😄
nu joa butu ta skyle mazesne butu viskas gerai 😄
duris isidek
ir uzsirakink jei seriasi
vakar 1cm tetrūko ir būčiau netilpęs, taip, kad kolkas viskas gerai su dydžiu
neina vot tame ir yra beda
Tavo reikalas rpint o ne adminu, jei mentai nepadeda samdykis apsauga
Ic problemos cia
Ir sedim tryse serve, nes 99proc ateina pavaidint kietu banditu cia i serva, visi nori ginklu turet, but korumpuoti ir tt. Esme kad patys keiskit savo mastyma ir draugus protinkit, nes tik nuo jusu paciu priklauso koki rp turesit, kokia bendruomene kuriat
Kuria gauja, paklausk ka veiks, sako grobs ir ples, ir 4 is 5 atveju tokie. Net negavus gaujos matos zmoniu nusiteikimas ir tikslas
ne, tik popcornu nusipirk 
kas tie tris 🤔 ,gal buceu ketvirtas jai gera kompanija🤔 💪
Watch GTA V Trimmed Clip 1 and millions of other GTA V videos on Medal, the largest Game Clip Platform.
kaip tu gali taip sakyti ir meras vadinasi daryti kaska jus turetumet jajgu jau sakot kad miestelyje viskas kaip irl irl nepasakytu kad negalim jum padeti o nusisamdai gaujas ar mafijas kad padetu tai ce jau tikrai fantazija o ne irl taip kad pagalvok pries sakydamas kad ce musu reikalas(tik pakomentavau tavo pasakyma)
dabar paziuresiu kaip jie atvaziuos ir kaska padarys
nes cia jusu reikalas ne adminu
as tik pazvengsiu kampe is jusu nemokejimo apsigint susidurus su paprasta RP situacija, daugiau nieko.
https://medal.tv/games/gta-v/clips/1rruuitf6LTX0n/d1337mSUMNFz?invite=cr-MSxRUWwsNjEwMDkyMiw taigi normaliai ten viskas yr 
Watch Untitled and millions of other GTA V videos on Medal, the largest Game Clip Platform.
Kulturingai bent jau viską daro :DD
Nu bent kulturingai 😂😂 viskas ispresta as isvis uzdariau ta ta ideja kam ce knietejo atgal atidaryti 😅
išgirdau baimę tavo balse 
įdomu viseim 😄
Jooo.. 
Nu matyt Gera ideja 😂