#[HU] Hungarian Community

1 messages · Page 1 of 1 (latest)

muted fossil
#

Magyar aktív közösség

Település: Veltrassa [801N 6351E]
Régió : Régió 3
Hogyan jutsz oda: ??
Jelenlegi játékosok száma: ??
frissítve: <t:1759297487:D>

Ha tudsz létező magyar közösségről akkor jelezd nekem ( @muted fossil ) és én hozzáadom a listához.

muted fossil
#

@agile pendant szia! Most kezdted a kátékot?

agile pendant
#

Nem

#

Egyedül vagy?

muted fossil
#

Én néha a Stone citadel csapattal nyomattam. Viszont az utobbi időbe problémáim voltak a nettel és emiatt hanyagoltam a játékot. @pale depot nyomja még a játékot, viszont nem tudom, hogy ő merre tart.

#

@agile pendant te letelepedtél már valahol?

ancient vapor
#

Sziasztok, Régió 5 területén van egy kisebb közösségünk, ha gondoljátok csatlakozzatok szívesen látunk aktív magyar játékosokat! 🙂

agile pendant
#

A belépés nincs nyitva.
Azért vagyok kevesen

ancient vapor
#

JrNiko néven megtalálsz a játékban

ancient vapor
#

Emerald Vale a terület neve, Tortuga felett vagyunk

muted fossil
ancient vapor
#

4-en vagyunk igen @muted fossil

muted fossil
#

@ancient vapor ha tudsz pontos kordinátát adni és hogy hova érdemes teleportálni a legkönnyebb megközelítés érdekében akkor feltüntetem az adott adatokat

ancient vapor
#

JrNiko néven megtalálsz játékon belül @muted fossil

muted fossil
#

@ancient vapor haliho mi újság veletek a játékban, ki tudtátok már probálni a dungeon-ket?

ancient vapor
#

igen, de most egyelőre a fejlődésre fókuszálunk 😄

muted fossil
ancient vapor
muted fossil
muted fossil
#

Haliho @stiff aurora 👋 , mostanába kezdted a játékot? Ha netán közösséget keresel keresd meg majd @ancient vapor -t

stiff aurora
#

Hali o/ Nem, első nap óta játszok. Csak unalmamban átfutottam a discordot és meglepődtem hogy vannak Magyarok 😄 Én is Regio 5 ön vagyok 🙂

muted fossil
#

Sajnos a jelenlegi állapotot nem tudom megtekinteni, mivel jelenleg gép nélkül vagyok.

candid mountain
#

Hali, nem is tudtam vannak magyarok a játékba. 😄

muted fossil
# candid mountain Hali, nem is tudtam vannak magyarok a játékba. 😄

@candid mountain Haliho 👋
Egy páran vagyunk, viszont én jelenleg gép nélkül most nem tudok lenni. Ha minden igaz most a magyar játékosokat Emerald Vale-ben találod meg.
Ha szeretnél csatlakozni hozzájuk akkor keresd meg @ancient vapor -t, ha minden igaz ugyanaz a neve a játékban is.

candid mountain
muted fossil
candid mountain
#

részben érthető rengeteg időt felemészt és craftolások időigényesek és ez alatt csak vársz és nézed a számokat. 😄 Engem valamiért mégis leköt remélem még lesz néhány ember aki csatlakozik a játékhoz vagy akár egy városhoz.

muted fossil
candid mountain
#

Ahol most vagyunk az: Veltrassa (Region 3), Kingdom of Turul HUN, Koordináta: N 801, E 6351

muted fossil
ripe falcon
#

Sziasztok! Van most aktív magyar settlement?

lyric axle
#

Sziasztok
Valahol van aktív közösség ?
Most kezdtem el a játékot 😊

ancient vapor
#

@ripe falcon @lyric axle Sziasztok, még mindig kerestek magyar játékosokat?

lyric axle
ancient vapor
#

@lyric axle okés, akkor majd szólj, addig igyekszem fejleszteni amit tudok 😄