#[HU] Hungarian Community
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
@agile pendant szia! Most kezdted a kátékot?
Én néha a Stone citadel csapattal nyomattam. Viszont az utobbi időbe problémáim voltak a nettel és emiatt hanyagoltam a játékot. @pale depot nyomja még a játékot, viszont nem tudom, hogy ő merre tart.
@agile pendant te letelepedtél már valahol?
Sziasztok, Régió 5 területén van egy kisebb közösségünk, ha gondoljátok csatlakozzatok szívesen látunk aktív magyar játékosokat! 🙂
A belépés nincs nyitva.
Azért vagyok kevesen
JrNiko néven megtalálsz a játékban
Emerald Vale a terület neve, Tortuga felett vagyunk
Vannak más magyar játékosok is a közösségetekben?
4-en vagyunk igen @muted fossil
@ancient vapor ha tudsz pontos kordinátát adni és hogy hova érdemes teleportálni a legkönnyebb megközelítés érdekében akkor feltüntetem az adott adatokat
JrNiko néven megtalálsz játékon belül @muted fossil
@ancient vapor haliho mi újság veletek a játékban, ki tudtátok már probálni a dungeon-ket?
igen, de most egyelőre a fejlődésre fókuszálunk 😄
Azóta jöttek új magyar játékosok a közösségetekbe? Nekem most müködésképtelen a gépem, ugyhogy nincs lehetőségem körbe nézni a játékban.
nem, sajnos nem sokan játszanak magyarok még ezzel a játékkal
Igen, az én részemről ismerek pár embert, akik majd akkor jönnek, ha majd ingyenes lesz. Plusz közöttük vannak azok is, akik akár még pénzt is adtak volna a játékért, ha nem lenne f2p-re váltásnál teljes nullázás.
Haliho @stiff aurora 👋 , mostanába kezdted a játékot? Ha netán közösséget keresel keresd meg majd @ancient vapor -t
Hali o/ Nem, első nap óta játszok. Csak unalmamban átfutottam a discordot és meglepődtem hogy vannak Magyarok 😄 Én is Regio 5 ön vagyok 🙂
Ha minden igaz a, többi magyar játékos is ott van a régió 5-ben. Utoljára nekem Emerald Vale települést említették, hogy ott szoktak játszani.
Sajnos a jelenlegi állapotot nem tudom megtekinteni, mivel jelenleg gép nélkül vagyok.
Hali, nem is tudtam vannak magyarok a játékba. 😄
@candid mountain Haliho 👋
Egy páran vagyunk, viszont én jelenleg gép nélkül most nem tudok lenni. Ha minden igaz most a magyar játékosokat Emerald Vale-ben találod meg.
Ha szeretnél csatlakozni hozzájuk akkor keresd meg @ancient vapor -t, ha minden igaz ugyanaz a neve a játékban is.
Lehet eddig eltüntek, térképen se látni a városukat.
Nagy a valószínűsége, sokan kiégnek a játék típusa miatt.
Amikor még volt lehetőségem játszani én csak mászkálgattam és néztem hogyan épül körülöttem a világ.
részben érthető rengeteg időt felemészt és craftolások időigényesek és ez alatt csak vársz és nézed a számokat. 😄 Engem valamiért mégis leköt remélem még lesz néhány ember aki csatlakozik a játékhoz vagy akár egy városhoz.
Nagyobb eséllyel majd amikor f2p lesz a játék ha megtud majd maradni.
Én magam részéről próbálom majd látható pozicióban tartani ezt az oldalt, viszont ki tudja hogy akik megvették, vagy jönnek a játékba azok fenn vannak-e itt a discordon.
Azt kéne megtudni hol érdemes összegyűjteni az embereket.
Ahol most vagyunk az: Veltrassa (Region 3), Kingdom of Turul HUN, Koordináta: N 801, E 6351
Ha majd lesz megint gépem majd elnézek felétek.
Sziasztok! Van most aktív magyar settlement?
Sziasztok
Valahol van aktív közösség ?
Most kezdtem el a játékot 😊
@ripe falcon @lyric axle Sziasztok, még mindig kerestek magyar játékosokat?
Jupp bàr most 2 napig nem leszek attól mèg érdekelne
@lyric axle okés, akkor majd szólj, addig igyekszem fejleszteni amit tudok 😄