#looking for polish people to play
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
Hejka, are you playing on some dedicated server?
Still, we can play in 3 people
Are you gonna play for longer time?
hej, jak można do Was dołączyć ?
spoczko, to po polskiemu 😉
Najlepiej to zakupić dedyka, wiem jak brzmi składanie się z nieznajomymi na serwer, ale to jest najlepsza opcja aby każdy mógł grać kiedy mu się podoba
can i join
Z dedykami to jest tak, że wydajesz kasę, zapraszasz ludzi i jak masz pecha, to po 3 dniach zostajesz sam. Ale jak masz farta, to przejdziesz całą grę. Póki co to nie zdarzyło mi się aby ktoś oczekiwał jakiejś opłaty.
Ale ja napisałem, żeby się złożyć, w ten sposób każdy dołoży cegiełkę i będzie większa szansa, że nie odejdzie po 3 dniach, bo w końcu wyłożył kasę na serwer
To, że Ty się nie spotkałeś, nie ma tu absolutnie żadnego znaczenia, bo nigdzie się nie spotkałem w tej dyskusji z tym, aby ktokolwiek powiedział, że dedyka posiada
mona sie przylaczyc?
a jak nie gracie na dedyku to mozna jakos dolaczyc do Was na swiat ?
Nie zgodzę się, graliśmy, pokonaliśmy Eikhtyra i elegancko bez lagów
A można jakies namiary poprosic by dolaczyc ?
Mordziaty, nie podoba Ci się taki styl gry, to nie graj. Nikt Ciebie do niczego nie zmusza
Skoro i tak masz zamiar zakupić dedyka dopiero jak wyjdą mistlandy, to nie rozumiem po co się wypowiadasz.
To Ty tworzysz tę "Kwaśną" atmosferę, wprowadzając swoje nikomu niepotrzebne mądrości
Poza tym, nie zauważasz jednego problemu z dedykami, a mianowicie nierówny progress
Kiedy Ty pograsz sobie godzinkę i ledwie zrobisz pierwszy kilof, ktoś przytryharduje i zespeedrunuje grę zabijając w 6 godzin eldera
A znam takich co tak robili
I w 6 godzin robili narzędzia z żelaza
Super gierka Ci powiem
Nie napisałeś tego na początku, co czyni to wymówką
Nie interesują mnie inne wątki
A mnie Twój syndrom oblężonej twierdzy
Ewidentnie masz jakiś problem z głową
Widać, że z czytaniem też słabo
ale się temat rozwinął 😯
Ten pan Christian strasznie toksyczny....