#O2 Arena - 🇨🇿 Prague, Czechia, Czech Republic - 12 April 2025
1 messages · Page 3 of 1
Exactly 😭
Yeah, I was at work yesterday and today and some coworkers asked me about the concert, I said it was the best night, it was awesome etc. and they were like "cool" and asked me something about the job
😭
what do you mean you dont wanna hear me talking and crying about it for rest of your shift?
So relatable
Tbf I just showed pictures from the concert to all people who at least pretended to listen 😂
Planted a friend to commemorate the date
Hope it lives
I think I'm the lucky one in this chat. My roommate went to the concert in Vienna yesterday, and I’m SO GLAD I’m not alone in my emotions. So now our room is just filled with excited squeals and tears, because we want more concerts---
yes, you are
I literally just looked what other cities they have left but most of them are sold out, london surprisingly isnt and the tickets are also quite cheap?
thats like 110 euro
if I didnt have a kid, I would buy it for sure lol
If I didn’t need a visa for the UK, I’d already have all the tickets in my pocket.
I tried to get a London ticket (just to see how much they cost) and the site only let me in on like the 20th try and in an incognito tab and then when I picked one of the £93.85 seats it quickly told me that they don't allow single seat orders and that I have to buy two 😂 🥲
have you tried through here? cause here they resell one seat tickets https://www.axs.com/events/538508/twenty-one-pilots-tickets
I found out that someone who was literally standing next to me (at least at start) recorded the whole concert with iphone 15 pro in 4k quality
I can even hear myself screaming/singing/screeching in some moments, Im gonna pretend its my video lol
i would die of mortification as some of the sounds i made were not meant to be heard outside of the pit
are you czech/slovak by any chance?
yep i am czech
nějakej slovák na konci řekl - nestihol som ho natočit, bastarda. Celé to máme, ja sa normálne doserem, čo ti jebe
miluju Slováky 😭 😂
mně je líto, že jsem to neslyšela naživo, jenom na videu, plácla bych s ním 😄
Celý koncert @twentyonepilots ze soboty 12.4.2025 v Pražské O2 Aréně ve 4K kvalitě!
🔥SOCIÁLNÍ SÍTĚ & DRUHY SPOJENÍ:
Facebook: Duby CZ (https://www.facebook.com/dupacek)
Instagram: @duby.ytb (https://www.instagram.com/duby.ytb/)
Twitter: Duby CZ (https://twitter.com/DubskyOndra)
Twitch: dubyczytb (https://www.twitch.tv/dubyczytb)
D...
já jsem tak ráda, že to někdo natočil celý, sama mám jen pár krátkých videí z balkonku 😂
já jsem byla na koncertu k Trench v roce 2019, měla jsem nový mobil, audio tehdy z videí bylo celkem dobré, ale teď se to vůbec nedá a to mám rok starý mobil, nechápu
musej proste prijet znova 😄 jinak to nejde
Pokud ne, tak jdu nejblližší město, Vídeň, Berlín, je mi to jedno 😄
ale řekli něco ve stylu, že přísahaj, že přijdou 😄 tak snad to nebude nutné
to si furt opakuju v hlavě jak koukám na ty ceny cesty do Londýna 😂 snad to nebude až za dalsich 6 let zase 🤞
berlin byl velmi nice
Musej 😭🩷
to je snad naschvál, rok a půl zpátky se mi ty videa (z jiného koncertu) zdály relativně hezky natočený (měla jsem nastavený 4K, 60 fps) a teď při stejným nastavení se to vůbec nedá
3 pixely štěstí
ale jako dá sa
Ja sem se nedala a jedu na posledni koncert snury do Londyna
Sehnala sem letenky za tisicku z Brna a to se neodmita
AAAAA 😍
Tak to je super
A ani koncert nebyl vyprodanej 😄 tak ted mam plan kempit jednu noc pred o2 arenou a pak mam hostel na drhou noc
Víš, kde budeš chtít stát? Barikáda, b-stage Joshe nebo Tylera či střed červeného kruhu? Bych si nedokázala vybrat
V Praze sem byla u Bstaage takze tedka zkusim barikadu kdyz tam budu asi od jedne od rana protoze mi jetadlo pristavaa v 11
užívej :))
můžu pak info, kolik to celé stálo? letenky, lístky, nějaká jiný doprava, hostel, prostě takové minimum? Jestli bych na to měla 😄
Momentalne me to vyslo na 4500 a to je letenka, listen a hostel
do prdele 😄 to nezní vůbec špatně 😄
já jsem dala "jenom" 3500 (140 eur) za FPE lístek
je to hrozně lákavé, ale mám dítě a v květnu dostanu poslední rodičovský příspěvek 😭 musím být zodpovědný dospělý😭 😭
Premyslim nad tim protoze mam FOMO
jako FMO byla velká motivace i pro mně 😄 protože pochybuji, že něco podobného ještě někdy udělají
ale zpětně nelituji
a navíc díky tomu, že jsem byla na FPE jsem pak mohla stát ve frontě hned za lidma s wristbandy ( těch prvních 500 lidí)
viděla jsi ty věci, které dostaneš u vstupu do FPE na památku?
LEVEL UP: You are now level 1!
to je levnější než me vyšel lístek do prahy i s fpe 😭
přesně 😂
já si ty ceny googlila včera ale ještě jsem k tomu přidala dopravu z letiště do centra Londýna a zpátky, dopravu v Londýně všeobecně, vízum a jídlo, a hned to skočilo asi na asi dvakrát tolik 😭
Jel někdo do Berlina. Přemýšlela jsem, že příště bych dala další poblíž Čr
yes ale byl jsem pouze passenger princess
ale vlakem je to uplne na pohodu taky, všechno je tam dost blízko u sebe a ubytování se dá najít za fér cenu pokud člověk nechce uplnej luxus
Boli ste niekto na fpe a viete mi povedať, že či tam dostanete nejaký suvenír? A ak áno, tak čo presne?
podepsana fotka, laminatovana fpe karticka, 2 piny, notysek, žlutý satek ktery si tam potom muzes custom pokreslit a cely je to v ned tastce
Shit, to jsem si měla koupit, teď žárlím 
Aaa super, ďakujem za odpoveď
Neviem sa rozhodnúť či to za to stojí
lowkey me donutilo jenom obri fomo a za ty penize je to fakt raketa na druhou stranu bylo zajimavy videt nektery veci na vlastni oci
Áno rozumiem, tiež mám asi fomo ale znie to veľmi zaujímavo