#O2 Arena - 🇨🇿 Prague, Czechia, Czech Republic - 12 April 2025

1 messages · Page 3 of 1

rigid sedge
#

I keep putting my hand up kn so good to see you in Mulberry Street 😭 my coworkers must think I have finally snapped

cerulean seal
#

Exactly 😭

summer hinge
#

Yeah, I was at work yesterday and today and some coworkers asked me about the concert, I said it was the best night, it was awesome etc. and they were like "cool" and asked me something about the job

#

😭

#

what do you mean you dont wanna hear me talking and crying about it for rest of your shift?

gaunt pulsar
#

So relatable

#

Tbf I just showed pictures from the concert to all people who at least pretended to listen 😂

rigid sedge
#

Planted a friend to commemorate the date
Hope it lives

quiet kettle
#

I think I'm the lucky one in this chat. My roommate went to the concert in Vienna yesterday, and I’m SO GLAD I’m not alone in my emotions. So now our room is just filled with excited squeals and tears, because we want more concerts---

summer hinge
#

yes, you are

#

I literally just looked what other cities they have left but most of them are sold out, london surprisingly isnt and the tickets are also quite cheap?

#

thats like 110 euro

#

if I didnt have a kid, I would buy it for sure lol

quiet kettle
#

If I didn’t need a visa for the UK, I’d already have all the tickets in my pocket.babey

left gust
#

I tried to get a London ticket (just to see how much they cost) and the site only let me in on like the 20th try and in an incognito tab and then when I picked one of the £93.85 seats it quickly told me that they don't allow single seat orders and that I have to buy two 😂 🥲

rigid sedge
summer hinge
#

I found out that someone who was literally standing next to me (at least at start) recorded the whole concert with iphone 15 pro in 4k quality

#

I can even hear myself screaming/singing/screeching in some moments, Im gonna pretend its my video lol

rigid sedge
#

i would die of mortification as some of the sounds i made were not meant to be heard outside of the pit

summer hinge
#

are you czech/slovak by any chance?

rigid sedge
#

yep i am czech

summer hinge
#

nějakej slovák na konci řekl - nestihol som ho natočit, bastarda. Celé to máme, ja sa normálne doserem, čo ti jebe

#

miluju Slováky 😭 😂

lament hazel
#

😭🤣

#

Legen - počkej si

#

Dární🤣💪😭

summer hinge
#

mně je líto, že jsem to neslyšela naživo, jenom na videu, plácla bych s ním 😄

#

Celý koncert @twentyonepilots ze soboty 12.4.2025 v Pražské O2 Aréně ve 4K kvalitě!

🔥SOCIÁLNÍ SÍTĚ & DRUHY SPOJENÍ:
Facebook: Duby CZ (https://www.facebook.com/dupacek)
Instagram: @duby.ytb (https://www.instagram.com/duby.ytb/)
Twitter: Duby CZ (https://twitter.com/DubskyOndra)
Twitch: dubyczytb (https://www.twitch.tv/dubyczytb)
D...

▶ Play video
left gust
#

já jsem tak ráda, že to někdo natočil celý, sama mám jen pár krátkých videí z balkonku 😂

summer hinge
#

já jsem byla na koncertu k Trench v roce 2019, měla jsem nový mobil, audio tehdy z videí bylo celkem dobré, ale teď se to vůbec nedá a to mám rok starý mobil, nechápu

rigid sedge
#

musej proste prijet znova 😄 jinak to nejde

summer hinge
#

Pokud ne, tak jdu nejblližší město, Vídeň, Berlín, je mi to jedno 😄

#

ale řekli něco ve stylu, že přísahaj, že přijdou 😄 tak snad to nebude nutné

left gust
uncut wren
#

3 pixely štěstí

#

ale jako dá sa

rigid sedge
#

Sehnala sem letenky za tisicku z Brna a to se neodmita

cerulean seal
#

Tak to je super

rigid sedge
#

A ani koncert nebyl vyprodanej 😄 tak ted mam plan kempit jednu noc pred o2 arenou a pak mam hostel na drhou noc

plucky ridge
rigid sedge
summer hinge
rigid sedge
summer hinge
#

do prdele 😄 to nezní vůbec špatně 😄

#

já jsem dala "jenom" 3500 (140 eur) za FPE lístek

#

je to hrozně lákavé, ale mám dítě a v květnu dostanu poslední rodičovský příspěvek 😭 musím být zodpovědný dospělý😭 😭

rigid sedge
summer hinge
#

jako FMO byla velká motivace i pro mně 😄 protože pochybuji, že něco podobného ještě někdy udělají

#

ale zpětně nelituji

#

a navíc díky tomu, že jsem byla na FPE jsem pak mohla stát ve frontě hned za lidma s wristbandy ( těch prvních 500 lidí)

#

viděla jsi ty věci, které dostaneš u vstupu do FPE na památku?

jovial mortarBOT
thin lintel
summer hinge
#

přesně 😂

left gust
#

já si ty ceny googlila včera ale ještě jsem k tomu přidala dopravu z letiště do centra Londýna a zpátky, dopravu v Londýně všeobecně, vízum a jídlo, a hned to skočilo asi na asi dvakrát tolik 😭

plucky ridge
#

Jel někdo do Berlina. Přemýšlela jsem, že příště bych dala další poblíž Čr

thin lintel
#

yes ale byl jsem pouze passenger princess

#

ale vlakem je to uplne na pohodu taky, všechno je tam dost blízko u sebe a ubytování se dá najít za fér cenu pokud člověk nechce uplnej luxus

past lance
#

Boli ste niekto na fpe a viete mi povedať, že či tam dostanete nejaký suvenír? A ak áno, tak čo presne?

summer hinge
#

ano

#

pošlu když tak fotky do DMs

thin lintel
plucky ridge
past lance
#

Neviem sa rozhodnúť či to za to stojí

thin lintel
past lance