#anlamlı sözler

1 messages · Page 1 of 1 (latest)

river vine
#

anlamı havalı olan kitap replikleri, karakter replikleri, özdeyişler, kendi sözleriniz vb. işte anlamlı sözleri söyleyebilirsiniz

#

Nefret dolu olana anlayış gösterme. Neşeli olanı övme. Ve acı çekeni yüceltme.
-# ~ Fate animesindeki ilk Hasan Sabbah

river vine
#

"Hem ölümsüzler hem de ölümlüler; reddetmeyi, dışlamayı ve ortadan kaldırmayı amaçlayan zayıflardır. Sadece bunu anlayamayanlar farklı olanlardır. Bu durum bu dünyada gerçekliliğini koruyor. Çünkü bu tüm canlıların doğasıdır."
- Kral Veltol Velvet Velsvalt-Sama

#

"Goethia, sevgiden bihaber canavar. Kaderiyle beslenen, hiçliği hedefleyen İnsanlığın Felaketi. Ne ironik. İnsanlığın felaketi, insanlığı seven yegane kişi. Daha iyi bir gelecekle tehdit etti."
- Gilgamesh

#

"Bizler güvensiz kalplerimizi, karaktersiz insanlara borçluyuz. Aslında insanların gerçek yüzleri her zaman ortadadır. Sadece bakmakta ve anlamakta geç kalırsın."
~Bukowski

#

Şeytan kavramını araştırdığımda, inanıyorum ki, tüm yaşam süresince, insanlar o kavrama en yakın şey. İnsanların bir çok yaşam formunu yemesine karşın, benim türüm sadece bir yada iki yaşam formunu öldürüyor.
- Parazit

#

Kapitalizm kısık yanan bir ışık ama sen bi süre sonra ona alışıyorsun ve sana parlak gelmeye başlıyor. O Her sana parlak geldiğinde biraz daha kısıyorlar o ışığı. Yani biraz daha üzerine yük bindirip ceplerini dolduruyorlar. Arada bir duvar var, o duvarın arkasında devrim var. Devrim parlak bir ışık ama duvar olduğundan göremiyorsun. O duvarın etrafından bakanlar sadece görebiliyor. Sscb o duvarı yıkmıştı. O zamanın kapitalist devletleri de insanlar bu ışığa gitmesin diye ceplerinden biraz taviz verip sosyalist devlet yalanını uydurdular. Işığın parlaklığını arttırdılar yani. Sonra duvarı örüp tekrar kısmaya başladılar.
- Baran Mordoğan

#

Hakkın var! Sizin de, benim de işimiz gevezelik... Yalnız bir farkla: Siz bir şey yaptığınızı zannediyorsunuz, ben ne yaptığımı daha doğrusu ne yapmadığımı gayet iyi biliyorum. Sonra... ben daha çok kendi içimde yaşayan bir insanım... Bunun için size nazaran birkaç misli fazla yaşamış sayılırım.
İçimizdeki Şeytan kitabındaki Ömer

#

Ne bileyim? Herkesten daha üstün olmak fena bir şey değil... Fakat bu meseleler üzerinde hiç düşünmedim ki!... Bence insanlara hükmetmek arzusu manasızdır... Etrafımı o kadar çirkefle dolu ki, temiz kalmak için bir tek çare kendi dünyamızs çekilmek ve muhitle, hiç olmazsa manen, alakamızı kesmektir!
İçimizdeki Şeytan kitabındaki Ömer

#

Etsiz bir yemegin can damarlarindan biri eksiktir
-Cem Ozoral

#

Odama getir. Bu kadar sosyalleşme yeter.
~Ciel Phantomhive

#

Kazanmak ama fethetmemek, fethetmek ama aşağılamamak işte gerçek fetih budur.
~Fate serisindeki Büyük İskender

#

Acı çekmeden alınan ders anlamsızdır. çünkü karşılığında başka bir şey vermeden bir şey kazanılamaz. ama acıya dayanıp üstesinden geldiğinde herkesten daha güçlü bir kalbe sahip olursun. metal bir kalbe!
Edward Elric

#

BURADA ÖLECEĞİZ VE SONRAKİ HAYATTA KALANLARA HAYATLARIMIZIN ANLAMINI BIRAKACAĞIZ BU, BU ZALİM DÜNYAYA KARŞI YEGÂNE BAŞ KALDIRMA YÖNTEMİDİR
~~ Komutan Erwin

#

Sorunlar varsa çözümlerde vardır
-Atarikafa

anime izlemeyen adam değildir

• Sinan İşler/Atarikafa

Türk milleti özünde tembeldir
~Atarikafa

river vine
#

Bu öldürme makinası insanoğlu yeryüzünde önüne ne gelirse kim çıkarsa öldürüyor havada uçan kuşu denizde yüzen balığı öldürecek hiçbir şey bulamazsa kendini öldürüyor
Yaşar Kemal usta "Fırat Suyu Kan Akıyor Baksana"da öyle söylüyor

#

Her şeyi şeytana bağlamayı bırakın şeytanın varlığı doğru ama şeytanı dinleyende insanın kendisi değil mi ona ayak uyduran onu güçlendiren insanoğlunun kendisi değil mi
~Efe Yiğit Karakuş

Bak insanlar doğası gereği kötüdür. Çünkü insanlar doğası gereği sadece kendini düşünen bencil varlıklardır. Yeri geldiğinde kendi çıkarı için başkalarını ezerler. Yaparlar bunu.
~Efe Yiğit Karakuş

paper swift