#anlamı havalı anime sözleri

54 messages · Page 1 of 1 (latest)

shrewd robin
#

Eğer barış diye birşey varsa, onu bulacağım.
-Uzumaki Naruto
Kazananlar hiç kaybetmeyenler değil, ASLA pes etmeyenlerdir.
-Uzumaki Naruto
Asla pes etmem, asla sözümden dönmem, bu benim ninja yolum!!
-Uzumaki Naruto
Eğer rakibin bensem bilmen gereken birşey var. Ben vazgeçmedikçe, sen asla kazanamazsın.
-Uzumaki Naruto
Eğer yapamam diyorsan, hiçbir şeye ihtiyacın yok demektir.
-Uzumaki Naruto
Yalnızlığın acısı dünyadaki hiçbir acıya benzemiyor.
-Uzumaki Naruto
Ben vazgeçmekten vazgeçtim.
-Uzumaki Naruto
Kanıtlayacağım… Ben bu dünyada kahramanların olduğunu kanıtlayacağım!
-Uzumaki Naruto
Kaçmayacağım ve asla sözümden dönmeyeceğim, bu benim nindoum. Benim ninja yolum!
-Uzumaki Naruto
Hayatın bittiğinde değil inancını kaybettiğinde ölürsün.
-Uchia İtachi
Acizler için imkansız, korkaklar için müthiş gözüken şey, kahramanlar için idealdir.
-Uchia İtachi
Çok güçlü gözüksen bile gözyaşlarını silemezsin.
-Uchia İtachi
Görünüşüyle yada kendi önyargılarınız ile insanları değerlendirmeyin.
-Uchia İtachi
Kendini olduğu kabul edemeyenler başarısız olmaya mahkumdurlar.
-Uchia İtachi
İnsanlar seni kabul etsin diye hokage olmazsın, kabul ettikleri için hokage olursun.
-Uchia İtachi
Yaşamın bir sınırı vardır ama sanat ebedidir.
-Sasori
Hayat sadece kendin için bir şeyler yapmak değildir. Başkalarının mutluluğu sizi de mutlu edecek şekilde yaşamak mümkün.
-Asuna Yuuki
Yol ne kadar karanlık olursa olsun, ilerlemeye devam edeceğim.
-Kirito
Kaderime kimsenin karar vermesine izin vermeyeceğim. Kendi yolumu çizeceğim.
-Alice Zuberg
Sen bir kral değilsin sen yalnızca hırsızlar kralısın
-Kirito
Düşmanı nefretle yenemeyiz eugo öyle değil mi hepimiz değer verdiğimiz şeyler için savaşıyoruz düşmanı onlarla yenmeliyiz
-Kirito

vital plover
shrewd robin
#

Ben arkadaşlarıma teşekkür etmem arkadaşlarımdan da teşekkür etmelerini istemem arkadaşlar zaten birbirine yardım etmelidir
-Zoldyk Killua

#

Oğlun hastanede sen burda ne bok yiyorsun
-Leorio

shrewd robin
#

Gerisi yalan

shrewd robin
#

O benim dostum... Dostum ama bunu bu zamana kadar fark edemedin
-Leorio

#

Gon dostumuz bizim ve arkadaşını görmek istiyor ona yardım etmeliyiz
-Leroio&Kurapika

#

Oni-chan nanikayı üzdün ondan özür dilemelisin yoksa seninle sonsuza kadar konuşmam
-Alluka

#

Dünya ne kadar kötüleşirse kötüleşsin bildiğimiz tek şey biz sonsuza kadar yoldaşız
-Yu, shinoa, yoichi, shiho, mitsuba, mika

#

Tüm yüklerimizi tek başına omuzlamaya çalışmaktan vazgeç!
-Yu

#

Sen Mika değilsin. Mika asla intikam almamı söylemez. Zekiydi, ama hepimize karşı her zaman aptalca iyiydi. Yani sen kimsin? Benim ailem gibi davranmaya nasıl cüret edersin? Seni öldüreceğim!
-Yu

#

Beni yanlış anlamayın, size güveniyorum. Ama yine de senin için geleceğim. Yarın, sonraki gün ve sonsuza kadar.
-Yu

#

İnsanları öldürmek... affedilemez."
-Tanjiro
Nezuko ile benim aramdaki bağ, kimse tarafından koparılamaz!
-Tanjiro
Kız kardeşimi inciten herhangi biri... Hashira olsun ya da olmasın, yanına kâr kalmana izin vermeyeceğim.
-Tanjiro
Kendi yaptıklarından pişman olanlar. Onları asla ezmeyecektim. Çünkü iblisler de bir zamanlar insandı. Tıpkı benim gibi onlar da insandı.
-Tanjiro
Pes etme! Onu kurtar! Onu kurtar! Onu kurtar! Artık güçsüz değilim! Taşınmak!!
-Tanjiro
HAYIR! Çünkü kendimde ustalaştıktan sonra onlara da öğretebilirim!
-Tanjiro
Ben... onu koruyordum... çünkü... sen... bu şeyin senin için... kendi hayatından daha önemli olduğunu söyledin.
-Zenitsu
Asla pes etme. Acı verici olsa bile, ıstırap verici olsa bile, kolay yolu seçmeye çalışma.
-Zenitsu
Belli ki büyükbabam beni biraz fazla tokatlamış. Ama o beni asla terk etmedi.
-Zenitsu
Savaşı kazandım ama savaşı kaybettim!
-Zenitsu
Nezuko doğduğundan beri bir insan.
-Nezuko
Tek bir şey yapabiliyorsanız, onu mükemmele doğru bileyin. En üst sınıra kadar keskinleştirin.
-Kuwajima Jigoro

#

Tek bir dileğim var: herkesin eşit olması. Tüm vatandaşların eşit olduğu bir ulus yaratmak istiyorum.
-Emilia
Pişmanlık duysan bile, vicdan azabı çeksen bile savaşmalısın. Savaşmaya, mücadele etmeye kendiniz karar verdiyseniz, o zaman sahip olduğunuz her şeyle savaşın. Bir saniye, bir an veya bir an için pes etmeyin. Önünüzdeki zafere açgözlülükle sarılın. Hala ayakta durabiliyorsan, parmakların hareket ediyorsa, dişlerin kırılmamışsa, ayağa kalk ve savaş. Savaşmalısın!
-Wilhelm Van Astrea

shrewd robin
#

Eğer ciddiysen, bilimi gayretle uygulayarak her şeyi başarabilirsin.
-Ishigami Byakuya
Bırak sana öğreteyim koca Ahmak... Bilimin açıklayamayacağı şeyler olduğundan değil. Bu şeylerin arkasındaki kuralları ararsınız. Bilim, arkasında yatan sürekli, baş belası çabanın bir adıdır sadece.
-Ishigami Senku
Denersen yapamayacağın hiçbir şey yoktur.
-Ishigami Senku
Her bir insanı kurtarmak için bilimin gücünü kullanacağım.
-Ishigami Senku

shrewd robin
#

Kılıca ihtiyacım yok. Ben kimseyi öldürmek istemiyorum.
-Meliodas

foggy condor
#

eğer bir şey 4 teker üzerinde gidiyorsa, o arabadır
-takumi fujiwara

foggy condor
shrewd robin
#

Sonra diğerlerini saydım

vital plover
#

Benim düşmanım yok.
-Thorfinn

foggy condor
#

tam doğru hatırlayamamışım yazarken xd

twin niche
#

Cok dokunakli

shrewd robin
#

Doğru

mellow hill
#

🤌🤌

twin niche
shrewd robin
#

Ben internette bulduğum bir rp sunucusunda da çok havalı söz söyledim

shrewd robin
near rune
#

Yeni Hayat Yarı Beklenti Yarı Endişeli Herneyse, Bu Yaz Çok Sıcak Geçecek Gibi

near rune
shrewd robin
#

bura unutulmuş

wary ginkgo
#

Hiçbir canlı kendisinden daha yüce bir varlığa inanç duymadan ve itaat etmeden yaşamını sürdüremez. İnanç duyanlar bu yükten kurtulmak adına kendilerinden daha güçlü kişileri ararlar ve buna karşılık, bunu aradıkları o kişiler de inanç duyabilecekleri daha da güçlü kişileri ararlar. Ve İşte krallar böyle doğar… Ve işte Tanrılar böyle doğar

#

Aizen

#

bleach ta aslında çok anlamlı sözler varda

shrewd robin
#

"Save the world." Are there any words more enticing than those. The idea of nobly saving millions of people tugs at your heartstrings. You gorge yourselves on that sweet nobility to wash down the taste of hate. That's what I see when I lay eyes on all of you.
Yelena

shrewd robin
#

Odama getir. Bu kadar sosyalleşme yeter.
~Ciel Phantomhive

shrewd robin
#

Ben sadece lanet bir kâhyayım. Hepsi bu.
Sebastian Michaels

#

O sırada kâhya yahya

shrewd robin
#

Her birimiz kendi bireysel bilgimize ve farkındalığımıza bağımlı ve bağlı olarak yaşarız. Bütün bunlar bizim “gerçeklik” dediğimiz şeylerdir. Ancak, hem bilgi hemde farkındalık belirsizdir. Birinin gerçeği başka birinin yanılsaması olabilir. Hepimiz kendi fantezilerimizin içinde yaşarız.
Uchia İtachi

#

İnsanlar barışı arzularlar fakat bir yandan da zıtlaşmak isterler, yani savaşı bırakıp mutlak barışa erişebilmek için insanların önce insan olmayı bırakması gerekiyor.
Uchia Madara

#

Barışı düşünürken kan dökmek sadece insanların yaptığı birşeydir.
Uchia Madara

#

Gerçekliğe uyan! Bu lanetli dünyada hiçbir şey planlı gitmez. Ne kadar uzun yaşarsan, bu gerçeklik içinde gerçekten var olan tek şeyin sadece acı, ızdırap ve beyhudelik olduğunu farkına varacaksın.
Uchia Madara

#

Sizler sadece laftan ibaretsiniz. Gerçeklik, zalimce akışına devam eder. Bu dünyada herkesin duası kabul olmaz. Ben.. Kahramanların mezarlaar önünde acizce özür dilemeyeceği bir dünya yaratacağım.
Uchia Obito

#

@twin niche

#

Bak bu son dört söz benim felsefemin özeti

shrewd robin
#

ben katil olsam bile en azından ruhların huzur içinde uyumasına izin veriyorum
Nana