#How to watch live F1 in poland
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
Eleven sports, F1 TV
English🇬🇧
Hi, I am using F1 TV for a Year cuz It was the cheapest platform I knew in 2024 in Poland and I know English very well so its not a problem for Me to use it. If You know English enough to understand 90% of simple words. Eleven Sports has came back to streaming F1 this year since 2022 or 2021. It's cheaper than F1 TV and Polish commentators will be here but I think there will be 3-5 seconds more delay than F1 TV.
Polish 🇵🇱
Siema, Używam F1 TV od roku bo to była najtańsza platforma którą znałem w Pl w 2024 i znam angielski bardzo dobrze więc to nie problem dla mnie żeby z tego korzystać. Jeśli znasz wystarczająco angielski to Ci polecam tą platformę. Eleven wraca do nadawania F1 i jest tańsze niż F1 TV (ostatni raz nadawali w 2022 lub 2021). Polscy komentatorzy będą na Eleven ale będzie 3-5 sekund więcej opóźnienia niż na F1 TV. A tak jeszcze od siebie dodam że wykupię Eleven na miesiąc na testa żeby zobaczyć głównie czy da się słuchać tych komentatorów bo to różnie z nimi bywa, jeśli mi nie podpadną do gustu albo coś będzie nie tak to wróce na F1 TV.
I hope I helped You./Mam nadzieję że pomogłem, wrazie co pytaj :)
Thanks for the help