#Bizon Z056 super
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
@spare cradle czemu nie?
Odpowiedź jest prosta... Po jaką cholerę Ci koszenie pól itd. w grze gdzie masz naprawiać samochody? Jak ktoś będzie chciał sobie kosić pola to niech idzie grać w FS21 dla przykładu
To ma być Polski odpowiednik gry Car Mechanic Symulator a nie kolejny Farming Symulator...
Jakby w tle może on sobie gdzieś ozdabiać okolicę itd. aby było trochę bardziej żywo ale uważam że ten pomysł który podałeś nie ma sensu w grze o tematyce naprawiania samochodów
a jeden pojazd ci przeszkadza urozmaciło by to rozgrywke
fajnie by bylo pomiedzy robieniem malucja wyjechać 360 z przyczepa i czekać na sąsiada który przyjedzie wymłucić ci zboże @spare cradle
Dalej uważam że to nie pasuję do tematyki gry
To tak jakbyś grał w Car Mechanic Symulator i nie wiem... jechał van'em dostarczyć materiały spożywcze do pobliskiego spożywczaka
to by było ciekawe
że oprocz mechanika małe gospodarstwo
ale wtedy ta gra była dojebana
@spare cradle
Nie wiem po co pingujesz to po pierwsze
a po drugie nie wiem jak Ty ale dla mnie gra o określonej tematyce powinna się trzymać tego co do niej pasuję. Jak gra o naprawianiu samochodów to rzeczy z tym związane a jak gra o rolnictwie to rzeczy związane z gospodarstwem. Nie róbmy z jednej gry cholera wie czego... tak samo jak ktoś dodał pomysł "robienia remontów domów" to już totalnie debilny pomysł. Niektórzy ludzie chyba nie rozumieją sensu i tematyki tej gry... to Auto Fuszerka a nie zrób mi remont czy skoś pole
nie to ty nie rozumiesz
auto fuszerka jest wzrorowana na polskiej wsi
a oni chcą by gra była jak najbardziej z nią wziązana
fakt nie bendzię to głowny cel gry remonty domów czy gospodarstwo
a poboczne questy
Dla mnie to i tak bez sensu bo to że jest wzorowana na Polskiej wsi to wiem bo to raz że widać a dwa cała gra jest wzorowana na Polsce tamtych lat więc ciężko nie zauważyć... ale moim zdaniem poboczne questy byłby lepsze gdyby to było nie wiem... Polonezem holowanie jakiegoś gościa co mu się samochód zepsuł do naszego warsztatu, albo zbieranie złomu dla kasy czy coś w tym stylu. Takie poboczne questy byłby mile widziane bo miałby większy sens w tym
Mnie i tak nie przekonuję wątek rolnictwa czy remontów...
jakby to było coś w stylu gry OHV to tak ale nie w Auto Fuszerka...
Słuchaj wydaje mi się że pochodzisz z miasta ja wychowałem się na wsi i zbieranie złomu w moim życiu raz się odbyło a pomaganie w żniwach czy remonty czy własniee naprawianie aut było bardzo często
wydaje mi się że lepiej aby gra była w szytkich stronach zrobiona a nie tylko jedna
by więcej graczy kupilo auto fuszerke
kombajn jak i rolnictwo mogł by być jako dlc
?
Nie nazwałbym mojej miejscowości miastem... prędzej miasteczko. A co do naprawiania samochodu, zbierania złomu czy majsterkowania to także moja "działka" bo jestem mechanikiem samochodowym także dla mnie to czysta przyjemność ale i tak mi ten pomysł nie podchodzi. Każdy może mieć inne zdanie na ten temat. Ja uważam że nie pasuję to do tematyki gry a Ty uważasz wręcz przeciwnie. Także ja nie będe marnować sobie sił, nerwów i czasu na dyskusję o tym. Bo każdy ma swoje zdanie. Wszystko zależy od tego co doda sam twórca gry i wtedy będzie wszystko wiadomo
Skończyłem samochodówkę koleś. Jestem mechanikiem samochodowym a profilowe mam takie bo mi się podoba. Tak samo Ty masz ciągnik i co? Nagle rolnik jesteś? No właśnie...
Kombajn jako pojazd do naprawy w misjach jeszcze jako tako. Ale koszenie pól już ani trochę nie bo to nie jest farming simulator
Byłbym zapomniał, w Auto Fuszerce mamy możliwość hodowania ziemniaków za garażem także to wystarczająco
ewentualnie wędzenie kiełbasy jeszcze można dorzucić bo takie drobiazgi wpasowują się w taki klimat polskiej dziupli na wsi
mordo mam 3 ciągniki
Super a ja Mercedesa W124 i Bmw E38
A co to ma do bizona?
gościu po co to jest gra o tematyca samochodowej i mechanika jeśli chcesz polską farme to masz grę Farmers dynasty tam masz naprawianie domu i rolnictwo jeśli szukasz takiej gry to po co dajesz propozycje do gry o autach chyba że chodzi ci że gdzieś w tle po prostu dla dekoracji koszą pole jak to jest w euro truck simulator 2 a jak chcesz do naprawiania czy coś to poprostu poczekaj na wydanie pełnej wersji i sobie stworz moda o Bizonie Z056 super albo poczekaj jak ktoś takiego moda wypuści ale w sumie po co wydawać takiego moda o bizonie przecież i tak by sie w warsztacie nie zmieścił
Otóż to...
gościu każdy sie czymś innym interesuje on np. anime i autami
nie wien czemu sie dziewczynki o jednego moda sikacie
Nikt tu nie sika dziewczynko
po prostu jak to jest gra o samochodach to ciągniki, kombajny itd. tu nie pasują jako jedynie OZDOBA mapy.
Tu kolega dobrze zaznaczył
więc albo Ty masz problem ze zrozumieniem sensu albo dla Ciebie każda gra musi mieć w sobie część Farminga lub innej tego typu gry.
Ale ja nie jestem kobietą
dziewczyneczki dobre to ze w mieszosci jestescie 6-3
Jakby gościu ja nie wiem o co Ci chodzi XD masz problem że ktoś nie popiera Twojego pomysłu. Serio weź zluzuj i sobie odpuść bo widać że serio boli Ciebie to że ktoś próbuje utrzymać sens gry
Napisz to poprawnie po polsku bo nie jestem w stanie zrozumieć twojej wiadomości
Dobre XD ale w punkt bo też nie jestem w stanie zrozumieć co ma na myśli przez to
Jakby Dawid... weź przykład z Xigeon'a. Dodał dobry pomysł na Audi 80. Można? Można. Ma sens, logikę i faktycznie przyda się do gry jako część fabuły i samej rozgrywki w sobie
poza tym te Audi to fajny wóz
więc serio. Odpuść sobie robienie problemu o to że ktoś uważa Twój pomysł za durny bo to i tak nigdzie Ciebie nie zaprowadzi
nie wszystkie gry muszą mieć ciągniki
Albo kombajny...
Otóż to
🤦 discord jest w Europie 16+ A w USA 13+
Przecież widać że to dzieciak... ma problem o to że ktoś nie popiera jego pomysłu co moim zdaniem jest po prostu żałosne :/
Widać
Wcześniej gdzieś też pojawił się od niego pomysł na kościół i interakcję z księdzem
ale zostało to usunięte
choć "zakładka" pomysłu dalej gdzieś widnieje zaś oryginalna wiadomość a bardziej jej treść [tej zakładki] jest po prostu usunięta
Mówisz że to propozycja a teraz mod 🤦 🤦
najlepiej usunać mu ta wiadomość i zablokować posta
ale modelatorzy moga to usunac
z wieku dzieciaka to dawno wyrosłem
niech usuną
widze ze oprocz że siedzicie i se piszecie to wam roboty brakuje
myślę że trochę wiecej wiem o wsi bo się na niej wychowałem
szczerze mówiac
takim tempem to my komentarzy rekord pobijecie
piszcie dalej
A ja też się na wsi wychowałem i dalej mieszkam
i ani jednego ciągnika nie mam i nikt z rodziny nie miał, kombajnu itd też
to mega dziwne
bo nawet moja dziewczyna ciągnikiem jeżdzić umie i ma
chce tylko zauważyć że 70% procent wsi miała zawsze sporo związane z rolnictwem
a nie oszukujmy sie bizon to bizon legada która ryczy wykosi wymłuci i chłopa przewróci
WoW super że się wychowałeś na wsi. A ja mam kilka wsi na około. I się tym nie chwalę XD
nie rozumiesz
Ja wszystko rozumiem poza jednym
po co Ty robisz problem o to że ktoś się nie zgadza z Twoim pomysłem/modem?
dawaj ty z nich najbardziej ogarniety jestes
i może i masz racje
trochę mnie wkurza ze nie rozumiecie że im gra ma więcej wątków tym wiecej graczy ją kupi
dobra i może trochę zabardzo się przyprułem
W mojej rodzinie jest do dziś pole, jednak o nie zawsze dbała spółdzielnia dla nas i dawała nam większość zbiorów bo tak było dla nas taniej
Tak to prawda ale to też musi pasować do tematyki gry
Dobra... wszystko wszystkim ale sama developerka gry celuję w mechanikę samochodową [tylko i wyłącznie] więc rolnictwo odpada. Jako ozdoba mapy/NPC w okolicy to spoko bo mapa jest bardziej żywa i okolica jest bardziej przytulna ale jako prace na polach itd. to już odbiega od tematu
prawda nie prawda
trochę racji macie w trochę ja
i wy i ja swoje wiemy
wiem tylko że im wiecej questów tym fajniej
zasógerowałem się tym że wydaje mi się że w grze jest coś związanego z rolctwem jest tam ciągnik ursus 360
i fajnie by był taki duet
więcej nie piszcie bo wychodzę na jakiegoś nawiedzonego a taki ni jestem
Kombajn jako pojazd do naprawy okej, ale nie zapominajmy, że sugerowałeś koszenie pól
Dobra powiem to wprost...
Nie ma sensu robić gówno-burzy o taką bzdurę. Wszystko wyjdzie w praniu co developerzy gry do niej dodadzą a co nie. Więc proponuję zamknąć już ten temat bo nie ma sensu sobie skakać do gardeł bo to i tak do niczego nie doprowadzi. Więc po prostu rozejdźmy się w swoje strony i tyle.
racja
Jak już to poza warsztatem. Bo do budynku taki raczej nie wejdzie...
No tak
a własnie przecownie myśle bo fajnie by był quest pomoc sąsiadowi w żniwach
a;e dpbra bo zachwile rekord quinesa pobijemy
110-wiadomości o kombajnie który i tak raczej nie zostanie dodadany
No także zamykamy temat. Dziękuję dobranoc.
Zamykamy temat, w sumie to dobrze bo byśmy jeszcze bana za kłótnie wyrwali a tego nie chcemy
Zgadza sie
ja też
a na wsi mieszkam
wez ty se idz kup jakies nwm ohv albo inna cholera wie co bo jak mowisz komus ze jest z miasta za tylko opinie co do pomyslu to naprawde chcesz pojezdzic kombajnem kup farmina chcesz naprawic auta poczekaj na fuszerke chcesz zrobic remont czekaj na majstra proste
to jest skonczony watek kidek
XDDDD
jeżeli bylyby rzadkie zlecenia w stylu Wymien pół silnika w golfie albo Zmien cale ogumienie w knursusie to by mialo sens zrobienie czegos takiego z bizonkiem w stylu wymien blok silnika bo przedziurwiony ( idziemy na byly pgr ukrasc blok XD )