#.

1 messages · Page 1 of 1 (latest)

winter carbon
#

GZW UKRAINE :flag_ua: (UKR, UA, УКР, УКРАЇНА)

languid stirrup
#

Ось тобі твоє толерування русні, ось тобі модератор який грає з росіянами, ось тобі адмін який не проти цього тому що то його друг, один має росіян у друзях і грає з ними, другий якогось руснявого тіпа має у друзях, за умовами серверу - вони не мали пройти свою власну верифікацію.
На твою думку найкращий Український сервер - це я так розумій такий сервер де толерують русню.
(всі скріни в один пост не можу закинути, але і так достатньо + таймер на повідомлення 6ть годин)

winter carbon
#

На мою думку найкращий український сервер це там, де тобі просто по-нормальному дають грати з іншими людьми і не лізуть в твої особисті справи: в які ти ігри граєш, яку мову використовуєш, кого на ютубі дивишся, хто в тебе в друзях в стімі чи хто в друзях твоїх друзів (і такі бачив).
Я не бачив такого в правилах, що до серверу не допускаються люди, які мають в списку друзів Steam москалів. І сам адмін серверу вже відповів на подібне питання. Я в тебе вже питав які є українські сервери за цією грою (це видно на надісланому тобою скріншоті) кращі, ніж цей - ти мені нічого не відповів щодо цього.

winter carbon
toxic jay
grim adder
#

🇺🇦 👍 Беріть Ламанг)