Nie wiem co, ale po wylądowaniu na jednej z wysp i zaczęciu zwiedzania, w pewnym miejscu wyspy dochodzi chyba do totalnego przegrzania CPU/GPU i następuje awaryjny-ekspresowy shutdown kompa. Nigdy nie miałem jeszcze takiej sytuacji więc mnie to zszokowało. Dwa razy tak się stało w okolicy tego samego miejsca na tej wyspie. Zamieszczam save oraz najnowszy log (w którym btw coś tam jest niewłaściwego na końcu logu o jakichś animacjach postaci: "Warning: SLOTNODE: 'UpperBody' w klasie instancji animacji AnimBP_TPP_Skeleton_C już istnieje. Usuń duplikaty z grafu animacji dla tej klasy." )
#Tak duży problem, że wyłącza lapka
11 messages · Page 1 of 1 (latest)
Cześć, już zerkam w pliki. Jaka specyfikacja lapka?
Asus TUF Gaming FX505DY, AMD Ryzen 5 3550H
Pamięć RAM: 16 GB
Karta graficzna: Radeon RX 560X + Integra Vega8 w APU.
Win 10 Home
@full moon
a dodam, że gram na dx11, bo na dx12 mi tnie od jakiegoś czasu
tak gdzieś od drugiej aktualizacji od wydania
Z tego co widzę to GPU jest poniżej minimalnych wymagań i ma 4gb vramu. Może po prostu nie wyrabiać :/
Upewnij się jeszcze że zintegrowana jest wyłączona bo może na niej gra chodzi i przez to crashuje
Tak, ale do tej pory nie było problemów, a mam już naprawdę sporo h wyrobionych i max lvl. Po prostu jak wylądowałem na tej wyspie dzisiaj to dwa razy wyłączyło mi lapka całkowicie, bez zawiechy czy innych "cudów". Po prostu było ok i nagle... lapek wyłączony, jak by go przytrzymał z wyłącznika.
nie wiem, pogrzebie jeszcze w ustawieniach grafiki, albo...co...