#Connection lost around 20-30s after join.

1 messages · Page 1 of 1 (latest)

chrome oyster
#

Unable to stay in the world, playing with 4 people, only i have a problem.
We were trying switching direct, locations, items in eq and reinstaling the game.
Any other games work perfectly fine so its not a problem with my connection.
Started while building a ship on water level.
Clip with how it looks from my perspective.

winged rune
chrome oyster
sonic arch
# chrome oyster

Ten zapis ma w sobie tylko wieże startową, podeślijcie mi zapis na którym graliście ostatnio, możecie do tego łatwo dojść po wczytaniu i zapisaniu świata. Niektórym plikom z zapisu powinna zmienić się Data Modyfikacji na aktualną godzinę.

#

Albo poszukajcie największego folderu z zapisem bo pewnie najdłużej na nim graliście i podeślijcie go.

winged rune
winged rune
#

jeszcze na tym save jest problem, bo @regal eagle cofnęło lvl z 34 na 29 i co wbity poziom mu cofa do 29

chrome oyster
#

tam nieźle się dzieje na tym savie xD

winged rune
#

Purpi to king of the bug xD
Drop ze skrzyń zawsze wymaksowany miał, ale się naprawiło
HP mu skakało pomiędzy 200-400 nawet jak nie lvlował
Exp mu się zatrzymał, raz dostawał 400 z moba, a raz z takich samych po 8k
Drop do plonów mu działał ze wzmocnioną mocą za każdym razem jak zakładał i ściągał eq z bonusem
No i grę wszystkim crashował przy wchodzeniu, ale naprawiło się
Ogólnie jak szukacie kogoś kto ma talent do psucia gry jako testera to polecamy petenta xD

regal eagle
#

tak było, nie zmyślam

chrome oyster
#

Potwierdzam rozpierdol na savie robi cały czas.

regal eagle
regal eagle
sonic arch
#

Zerknijcie czy działa, klienci powinni pojawić się na golasa z przedmiotami na statku.

winged rune
sonic arch
#

Do następnego skrobania zapisu.

chrome oyster
#

dzięki wilkie ziomek

regal eagle
#

Ogółem, jak na klipie było widać, musiałem wyjść z gry bo przycisk Menu Główne mi nie działał, a teraz jest wszystko git. Dzięki

regal eagle
#

Jest kolejny problem. Zresetowało mi postać po jednym z resetów sesji. Miałem 33 level.

#

Posiadałem Rąbacza Kuźni +10 z modyfikacjami: +16%sansy na kryta, +38% obrażeń krytycznych, 0,26s czasu ogłuszenia, +11% do obrażeń za atak w plecy , +24% obrażeń szybkich ataków, +4% obrażeń silnego ataku, +3% szansy na ogłuszenia

#

Buty z Hartowanej stali +2 z modyfikacjami:+4 do obrony +14% bonusu do wysokości skoku, +1% do prędkości sprintu, +4 bloków do bezpiecznego upadku

#

Stalowy kilof(nie pamiętam dokładnej nazwy) +9 z wydajnością zużycia narzędzia -28%

#

Ciężkie Stalowe Rękawice Bojowe +3 z modyfikatorami: +5 do obrony, +100% do zbiorów plonów, +1% szczęścia łupów, +3% szansy powodzenia użycia wytrychu

reef talon
#

Ja jeszcze od siebie dodam że podczas wchodzenia do gry gdy było 3 graczy na serwerze Sułtana, ja nie mogłem się załadować - miałem tylko ekran wczytywania. Dla pewności ustawiłem dx11 tak jak host i reszta, próba tym razem zakończyła się fiaskiem cały czas był ten mały ekranik "znaleziono sesje" po czym Black Screen i cofnęło mnie do menu. Dopiero reset sesji dał tyle że mogłem wejść.

sonic arch
sonic arch