#Connection lost around 20-30s after join.
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
wrzucam wam 2 logi z naszych sesji
Ten zapis ma w sobie tylko wieże startową, podeślijcie mi zapis na którym graliście ostatnio, możecie do tego łatwo dojść po wczytaniu i zapisaniu świata. Niektórym plikom z zapisu powinna zmienić się Data Modyfikacji na aktualną godzinę.
Albo poszukajcie największego folderu z zapisem bo pewnie najdłużej na nim graliście i podeślijcie go.
cały folder
jeszcze na tym save jest problem, bo @regal eagle cofnęło lvl z 34 na 29 i co wbity poziom mu cofa do 29
tam nieźle się dzieje na tym savie xD
Purpi to king of the bug xD
Drop ze skrzyń zawsze wymaksowany miał, ale się naprawiło
HP mu skakało pomiędzy 200-400 nawet jak nie lvlował
Exp mu się zatrzymał, raz dostawał 400 z moba, a raz z takich samych po 8k
Drop do plonów mu działał ze wzmocnioną mocą za każdym razem jak zakładał i ściągał eq z bonusem
No i grę wszystkim crashował przy wchodzeniu, ale naprawiło się
Ogólnie jak szukacie kogoś kto ma talent do psucia gry jako testera to polecamy petenta xD
tak było, nie zmyślam
Potwierdzam rozpierdol na savie robi cały czas.
to jest Bug z expem
Zerknijcie czy działa, klienci powinni pojawić się na golasa z przedmiotami na statku.
Testujemy, narazie wszystko git.
Dzięki za wczasu, niech Adanos ma was w swojej opiece
Do następnego skrobania zapisu.
dzięki wilkie ziomek
Ogółem, jak na klipie było widać, musiałem wyjść z gry bo przycisk Menu Główne mi nie działał, a teraz jest wszystko git. Dzięki
Jest kolejny problem. Zresetowało mi postać po jednym z resetów sesji. Miałem 33 level.
tu jest ostation grany zapis
Posiadałem Rąbacza Kuźni +10 z modyfikacjami: +16%sansy na kryta, +38% obrażeń krytycznych, 0,26s czasu ogłuszenia, +11% do obrażeń za atak w plecy , +24% obrażeń szybkich ataków, +4% obrażeń silnego ataku, +3% szansy na ogłuszenia
Buty z Hartowanej stali +2 z modyfikacjami:+4 do obrony +14% bonusu do wysokości skoku, +1% do prędkości sprintu, +4 bloków do bezpiecznego upadku
Stalowy kilof(nie pamiętam dokładnej nazwy) +9 z wydajnością zużycia narzędzia -28%
Ciężkie Stalowe Rękawice Bojowe +3 z modyfikatorami: +5 do obrony, +100% do zbiorów plonów, +1% szczęścia łupów, +3% szansy powodzenia użycia wytrychu
Ja jeszcze od siebie dodam że podczas wchodzenia do gry gdy było 3 graczy na serwerze Sułtana, ja nie mogłem się załadować - miałem tylko ekran wczytywania. Dla pewności ustawiłem dx11 tak jak host i reszta, próba tym razem zakończyła się fiaskiem cały czas był ten mały ekranik "znaleziono sesje" po czym Black Screen i cofnęło mnie do menu. Dopiero reset sesji dał tyle że mogłem wejść.
Podmieńcie w zapisie ten plik, powinno oddać ci przedmioty które miałeś ostatnio.
Na to będzie hotfix, miejmy nadzieje że będzie działać.