#GPT-3.5 | Conversation #1107587151044030505

1 messages · Page 1 of 1 (latest)

lost tuskBOT
narrow harness
#

Hi

lost tuskBOT
narrow harness
#

Yes . please creat graphical picture from Thor , Odin son

lost tuskBOT
narrow harness
#

Translate to persian

lost tuskBOT
narrow harness
#

I apologize, but unfortunately, as a text-based bot, I am not equipped to create graphical pictures of Thor or any other characters. However, if you have any other questions or requests, I'll be happy to help you to the best of my abilities.

lost tuskBOT
narrow harness
#

برای اینکه بتونم تصویر گرافیکی از تور داشته باشم باید از کدوم بات کمک بگیرم ؟

lost tuskBOT
# narrow harness برای اینکه بتونم تصویر گرافیکی از تور داشته باشم باید از کدوم بات کمک بگیرم ؟

متاسفانه، به دلیل ماهیت متنی من نمی توانم برای شما بات مشخصی را پیشنهاد کنم که بتواند برای شما نقاشی یا تصاویر گرافیکی از شخصیت‌هایی مانند تور را رسم کند. لیکن، شما می توانید باجستجوی کلماتی مانند "رسم شخصیت تور" در اینترنت، گزینه‌های مختلفی برای رفع نیاز شما پیدا کنید. در ضمن، اگر سوال یا درخواست دیگری داشتید، با من در ارتباط باشید.

narrow harness
#

چطور میتونم اکانت رایگان چت جی پی تی داشته باشم ؟

lost tuskBOT
# narrow harness چطور میتونم اکانت رایگان چت جی پی تی داشته باشم ؟

برای داشتن حساب کاربری رایگان در چت جی پی تی(GPT) می‌توانید ابتدا در دیسکورد اقدام به ساخت یک سرور شخصی (server) کنید و سپس برای آن سرور، با استفاده از بخش "Server Settings" دسترسی به "Integrations" را فعال کنید. سپس از آیکون "Add Integration" استفاده کنید و یک ربات چت را به سرور خود اضافه کنید.

یک ربات چت معمولاً با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی و پردازش زبانی طبیعی (NLP) ساخته می‌شود و به شما این امکان را می‌دهد تا با یک نرم‌افزار سیستمی و به صورت خودکار در سرور خود برای کاربران خود، به سوالات و درخواست‌هایشان پاسخ دهید.

همچنین، شما می‌توانید با ثبت نام به صورت رایگان در سایت‌هایی مانند BotList.co، BotHub.pro و سایر بازارهای ربات دیگر، ربات مناسب خود را انتخاب کرده و آن را انتخاب و در سرور خود استفاده کنید. در هر صورت، بهترین راه برای پیدا کردن یک ربات چت مناسب برای نیازهای شما، جستجو و سنجش ربات‌های مختلف است.

narrow harness
#

10 تا از بهترین فحش های فارسی رو بگو

lost tuskBOT
narrow harness
#

من عضو این سرور شدم