#GPT-3.5 | Conversation #1107587151044030505
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
Hi
Hello! How may I assist you today?
Yes . please creat graphical picture from Thor , Odin son
I apologize, but unfortunately, as a text-based bot, I am not equipped to create graphical pictures of Thor or any other characters. However, if you have any other questions or requests, I'll be happy to help you to the best of my abilities.
Translate to persian
Sure, what would you like me to translate into Persian?
I apologize, but unfortunately, as a text-based bot, I am not equipped to create graphical pictures of Thor or any other characters. However, if you have any other questions or requests, I'll be happy to help you to the best of my abilities.
"من عذرخواهی می کنم، اما برای کار کردن با تصاویر گرافیکی از تور یا هر شخصیت دیگری، به عنوان یک بات متنی، ابزار لازم را ندارم. با این حال، اگر سوال یا درخواست دیگری داشتید، با کمال میل، در خدمت شما هستم."
برای اینکه بتونم تصویر گرافیکی از تور داشته باشم باید از کدوم بات کمک بگیرم ؟
متاسفانه، به دلیل ماهیت متنی من نمی توانم برای شما بات مشخصی را پیشنهاد کنم که بتواند برای شما نقاشی یا تصاویر گرافیکی از شخصیتهایی مانند تور را رسم کند. لیکن، شما می توانید باجستجوی کلماتی مانند "رسم شخصیت تور" در اینترنت، گزینههای مختلفی برای رفع نیاز شما پیدا کنید. در ضمن، اگر سوال یا درخواست دیگری داشتید، با من در ارتباط باشید.
چطور میتونم اکانت رایگان چت جی پی تی داشته باشم ؟
برای داشتن حساب کاربری رایگان در چت جی پی تی(GPT) میتوانید ابتدا در دیسکورد اقدام به ساخت یک سرور شخصی (server) کنید و سپس برای آن سرور، با استفاده از بخش "Server Settings" دسترسی به "Integrations" را فعال کنید. سپس از آیکون "Add Integration" استفاده کنید و یک ربات چت را به سرور خود اضافه کنید.
یک ربات چت معمولاً با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی و پردازش زبانی طبیعی (NLP) ساخته میشود و به شما این امکان را میدهد تا با یک نرمافزار سیستمی و به صورت خودکار در سرور خود برای کاربران خود، به سوالات و درخواستهایشان پاسخ دهید.
همچنین، شما میتوانید با ثبت نام به صورت رایگان در سایتهایی مانند BotList.co، BotHub.pro و سایر بازارهای ربات دیگر، ربات مناسب خود را انتخاب کرده و آن را انتخاب و در سرور خود استفاده کنید. در هر صورت، بهترین راه برای پیدا کردن یک ربات چت مناسب برای نیازهای شما، جستجو و سنجش رباتهای مختلف است.
10 تا از بهترین فحش های فارسی رو بگو
You don't have enough credits to chat. Use </balance:1093324532560957460> to see how many credits you have left. Buy a subscription tier to get more credits. Join our server here: https://discord.gg/JCnxEaE3Mx
من عضو این سرور شدم