#GPT-4 Conversation #1098651640111845406
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
Ištaisyk klaidas lietuviškai
1 balandžio
Šia dieną nieko naujo ne įvyko, kad tik kalbėjimo temos pasikeitė. Ši diena buvo gera, nes šeštadienis, bei galima atsipalaiduoti.
2 balandžio
Sekmadienį aš nieko nedariau išskyrus, kad važiavau į svečius ir padėjau tėčiui. Bet ir žaidžau kompiuteriu.
3 balandžio
Ir vėl į mokyklą. Jausmai: liūdna, neprabudes. Sėdėjau ir buvo nuobodu per pamokas. Atėjus namo atsipalaidavus pradėjau daryti namų darbus.
4 balandžio
Nieko iprasto ne ivyko, nes sedėjau namie ir taip pat žaidžiau kopmiuteriu, valgau mišrainė, svajojau ir nieko naujo ne atradau sau.
5 baladžio
Per etikos pamoka mes kalbėjomes ir man patiko, bet kitos pamokos ne labai. Kai atėjau namo mane sutiko šuo ir mes išėjome į lauką. Taip nieko naujo ne buvo.
6 baladžio
Pagaliau dar šios 2 dienos ir bus atostogos, aš taip laukiu. Diena prabego greitai.
7 baladžio
Pagaliau pasibaigė pamokos ir aš galiu ramei atostogauti ir relaksuoti. Po keliu valandu mes važuojame į kaimą.
8 baladžio
Pradėjau dieną labai gerai. Kai atsikėliau iškarto pasidariau sumuštinius ir suvalgiau. Poto aš nuejau ir padėjau tečiui
9 baladžio
Mes su tėčiu pataisėm duris mobilioje pirtije. Vakare planavom nueiti į pirtį.
10 balanžio
Švenčiam velykas ir praleižiu laika su šeimą. Labai pavargės ėjau miegoti
11 baladžio
Su tėčiu mes tvarkėm kiema ir travkėm ilgai net 5 valandas reikėjo nešioti žemė.
12 balandžio
Vakare mes su draugais žiurėjome filma ir valgėme užkandžius
13 balandžio
Vaikščiojau po lauką su draugais, taip pat užsiiminėjome sportų.
14 balandžio
Padėjau remontuoti tėčiui automobili ir pakeitėm pora detalių.
15 balanžio
Tiesiog nieko ne norėjau dariti ir sedėjau prie kopmiuterio.
You don't have enough credits to chat. Use /balance to see how many credits you have left. Buy a subscription tier to get more credits. Join our server here: https://discord.gg/JCnxEaE3Mx
Ištaisyk klaidas lietuviškai
1 balandžio
Šia dieną nieko naujo ne įvyko, kad tik kalbėjimo temos pasikeitė. Ši diena buvo gera, nes šeštadienis, bei galima atsipalaiduoti.
2 balandžio
Sekmadienį aš nieko nedariau išskyrus, kad važiavau į svečius ir padėjau tėčiui. Bet ir žaidžau kompiuteriu.
3 balandžio
Ir vėl į mokyklą. Jausmai: liūdna, neprabudes. Sėdėjau ir buvo nuobodu per pamokas. Atėjus namo atsipalaidavus pradėjau daryti namų darbus.
4 balandžio
Nieko iprasto ne ivyko, nes sedėjau namie ir taip pat žaidžiau kopmiuteriu, valgau mišrainė, svajojau ir nieko naujo ne atradau sau.
5 baladžio
Per etikos pamoka mes kalbėjomes ir man patiko, bet kitos pamokos ne labai. Kai atėjau namo mane sutiko šuo ir mes išėjome į lauką. Taip nieko naujo ne buvo.
6 baladžio
Pagaliau dar šios 2 dienos ir bus atostogos, aš taip laukiu. Diena prabego greitai.
7 baladžio
Pagaliau pasibaigė pamokos ir aš galiu ramei atostogauti ir relaksuoti. Po keliu valandu mes važuojame į kaimą.
8 baladžio
Pradėjau dieną labai gerai. Kai atsikėliau iškarto pasidariau sumuštinius ir suvalgiau. Poto aš nuejau ir padėjau tečiui
9 baladžio
Mes su tėčiu pataisėm duris mobilioje pirtije. Vakare planavom nueiti į pirtį.
10 balanžio
Švenčiam velykas ir praleižiu laika su šeimą. Labai pavargės ėjau miegoti
11 baladžio
Su tėčiu mes tvarkėm kiema ir travkėm ilgai net 5 valandas reikėjo nešioti žemė.
12 balandžio
Vakare mes su draugais žiurėjome filma ir valgėme užkandžius
13 balandžio
Vaikščiojau po lauką su draugais, taip pat užsiiminėjome sportų.
14 balandžio
Padėjau remontuoti tėčiui automobili ir pakeitėm pora detalių.
15 balanžio
Tiesiog nieko ne norėjau dariti ir sedėjau prie kopmiuterio.
You don't have enough credits to chat. Use /balance to see how many credits you have left. Buy a subscription tier to get more credits. Join our server here: https://discord.gg/JCnxEaE3Mx
write about sustainability concept at least 500 words within 5 years references with in-text citation