#module not found
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
fotograf ?
halen ayni sorunu almaya devam mi ediyorusn
tamamdir package.jsonunda eksiklikler var
indexe ekleyip package ye eklemedigin moduller oldugunu dusunuyorum
npm i modulname
modulleri kontrol et
ayni hatayi mi veriyor
kankam
modul name dedigim
git index ten modul isimlerini bul onlari yazicaktin o kisima
yardimci olmak isterdim ama bitirmem gereken proje var
@gloomy gorge dostum selam, Beş'in v14 botu mu bu?
node ile değil, pm2 ile çalışıyor bot
pm2 start
pm2 start ecosystem.config.js bu arkadaşı konsola girersen botlar çalışır.
Evet, hepsi online görünüyor. Logları kontrol etmek için pm2 log yapabilirsin. Ayrıca, özel bir bot için logları kontrol etmek istersen pm2 log [id] id olan kısma tabloda en solda bulunan idlerden birisini yazarak ulaşabilirsin.
Hayır, bende bulunmuyor.
Son zamanlarda bot ve bot piyasasını takip etmiyorum o yüzden bir önerim maalesef yok. Bizim ekiptekilerin Github'ına bakıp eğer varsa onların guardlarını kullanabilirsin.
@fallen raven dm gelebilir misin kanka bisey sorucam
Tabii
Rica ederim, kolay gelsin
beş_config.js dosyasında bulunan shipArkaplan adlı değişkeni değiştirmelisin dostum. O linkten dosya çekemiyor. Başka bir resim bulup onun linkini girmeyi dene.
Bu bir websocket hatası dostum hatanın ayıklanması gerekiyor.
Bunun için bir çözüm sunamayacağım maalesef
Çözümü var ancak çok uğraştırıcı ve zahmetli. Bilen birisinin yapması gerekiyor.
Promise Rejection Handling
"You have triggered an unhandledRejection, you may have forgotten to catch a Promise rejection" ifadesi var. Bu, bir Promise'ın reddedildiği ancak yakalanmadığı anlamına gelir. Kodu inceleyip catch bloğu eklemelisin
somePromiseFunction()
.then(result => {
// process result
})
.catch(error => {
console.error('Promise Rejection:', error);
});
bunu ilgili dosyanın belirli bir veya birkaç satırındaki promise'ler için uygulaman gerek, ondan önce hatanın nerede fırlatıldığını tespit etmen gerek, ondan önce yazılım ve programlama üzerinde bir bilgi birikimin olması gerek... Bilen birisinin yapması hem yapılan işi kolaylaştırmayı hem botun daha kompleksif bir halden uzak kalmasını sağlar.