#v14 visor

1 messages · Page 1 of 1 (latest)

peak dawn
#

@exotic cypress

swift drum
#

modüller

#

indiyse

#

pm2 start

#

yaz

#

botları

#

başlat

peak dawn
#

denedim zaten

swift drum
#

npm install pm2@latest -g

peak dawn
#

yaptım ama deneyeyim yeniden

peak dawn
#

@swift drum

swift drum
#

hatayı

#

@scenic cave ile çözebilirsin

scenic caveBOT
swift drum
#

etiketle hatayı at

peak dawn
#

denedim

#

ama bidaha

#

@scenic cave pm2 : File C:\Users\User\AppData\Roaming\npm\pm2.ps1 cannot be loaded because running scripts is disabled on this system. For more information, see about_Exe
cution_Policies at https:/go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=135170.
At line:1 char:1

• pm2 start beş.js
  •   + CategoryInfo          : SecurityError: (:) [], PSSecurityException
      + FullyQualifiedErrorId : UnauthorizedAccess
scenic caveBOT
# peak dawn <@1093900627681222808> pm2 : File C:\Users\User\AppData\Roaming\npm\pm2.ps1 can...

@scenic cave; Bu hata, PowerShell'da pm2 kullanırken çalıştırılan komut dosyaları için yürütme izinlerinin kapatılmış olması nedeniyle ortaya çıkıyor. Bu, bilgisayarınızın varsayılan yürütme politikalarından kaynaklanıyor.

Bu hatayı çözmek için yapabileceğiniz birkaç şey:

1. PowerShell'i Yönetici olarak çalıştırın: PowerShell'i yönetici olarak çalıştırarak, bu sorunu çözebilirsiniz. PowerShell'i açın ve Start-Process PowerShell -Verb RunAs komutunu çalıştırın. Bu, PowerShell'i yönetici olarak başlatacaktır.

2. Yürütme politikalarını geçici olarak değiştirin: PowerShell'deki yürütme politikalarını geçici olarak değiştirerek, bu hatayı engelleyebilirsiniz. PowerShell'i açın ve Set-ExecutionPolicy -Scope Process -ExecutionPolicy Bypass komutunu çalıştırın. Bu, yalnızca PowerShell oturumunuzda yürütme politikalarını geçici olarak değiştirir.

3. Yürütme politikalarını kalıcı olarak değiştirin: PowerShell'deki yürütme politikalarını kalıcı olarak değiştirerek, bu hatayı engelleyebilirsiniz. PowerShell'i yönetici olarak açın ve Set-ExecutionPolicy Unrestricted komutunu çalıştırın. Bu, yürütme politikalarını kalıcı olarak değiştirir.

Umarım bu adımlar sizin için yararlıdır. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen sormaktan çekinmeyin.

peak dawn
#

@swift drum