#v14 visor
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
npm install pm2@latest -g
yaptım ama deneyeyim yeniden
@scenic cave; Maalesef, yapmak istediğiniz şeyi tam olarak anlayamadım. Lütfen daha ayrıntılı bir açıklama yapabilir misiniz? Böylece nasıl yardımcı olabileceğimi daha iyi anlayabilirim.
etiketle hatayı at
denedim
ama bidaha
@scenic cave pm2 : File C:\Users\User\AppData\Roaming\npm\pm2.ps1 cannot be loaded because running scripts is disabled on this system. For more information, see about_Exe
cution_Policies at https:/go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=135170.
At line:1 char:1
- pm2 start beş.js
-
+ CategoryInfo : SecurityError: (:) [], PSSecurityException + FullyQualifiedErrorId : UnauthorizedAccess
@scenic cave; Bu hata, PowerShell'da pm2 kullanırken çalıştırılan komut dosyaları için yürütme izinlerinin kapatılmış olması nedeniyle ortaya çıkıyor. Bu, bilgisayarınızın varsayılan yürütme politikalarından kaynaklanıyor.
Bu hatayı çözmek için yapabileceğiniz birkaç şey:
-
PowerShell'i Yönetici olarak çalıştırın: PowerShell'i yönetici olarak çalıştırarak, bu sorunu çözebilirsiniz. PowerShell'i açın ve
Start-Process PowerShell -Verb RunAskomutunu çalıştırın. Bu, PowerShell'i yönetici olarak başlatacaktır. -
Yürütme politikalarını geçici olarak değiştirin: PowerShell'deki yürütme politikalarını geçici olarak değiştirerek, bu hatayı engelleyebilirsiniz. PowerShell'i açın ve
Set-ExecutionPolicy -Scope Process -ExecutionPolicy Bypasskomutunu çalıştırın. Bu, yalnızca PowerShell oturumunuzda yürütme politikalarını geçici olarak değiştirir. -
Yürütme politikalarını kalıcı olarak değiştirin: PowerShell'deki yürütme politikalarını kalıcı olarak değiştirerek, bu hatayı engelleyebilirsiniz. PowerShell'i yönetici olarak açın ve
Set-ExecutionPolicy Unrestrictedkomutunu çalıştırın. Bu, yürütme politikalarını kalıcı olarak değiştirir.
Umarım bu adımlar sizin için yararlıdır. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen sormaktan çekinmeyin.