#Od jakich Anime zaczęliście je oglądać

1 messages · Page 1 of 1 (latest)

fast fiber
#

Świadomie to Howl's moving castle lub Death Note. Nieświadomie to możliwe, że Metropolis.

muted torrent
#

ja zaczęłem moją przygodę z sakura sou

hearty flame
#

od kapitana tsubasy pod koniec lat 90 na polonii 1 oraz innych anime tam. A potem pojszło... Dragon balle na rtl7 itp.

brisk atlas
#

pokemony xD a po pokemonach nie pamiętam co było pierwsze, na pewno jedne z pierwszych to było ao no exorcist i jakieś randomowe ecchi z 2011/2012 roku dogo bo szukałam rzeczy do oglądania na ślepo i rzucało mi się w oczy to co wtedy wychodziło

topaz pewter
#

Pierwsze anime które świadomie oglądałem to SAO
A nieświadomie na Cartoon Network oglądałem bakugany i enazuma eleven

cloud totem
#

Inazuma Eleven to było takie pierwsze pierwsze ktore oglądałam z rodzeństwem w dzieciństwie

meager beacon
#

One Piece i Poksy

narrow nymph
#

dumbbell

covert snow
#

Pierwsze anime które obejrzałem... Zgaduje że Mirai Nikki, a później to jakoś tak zleciało że wsm nawet mi się podobało anime (A wcześniej czyli przed 2020 byłem nieco na to obojętnie nastawiony) i zacząłem oglądać coraz więcej tego

#

jakoś tak zleciało ¯_(ツ)_/¯

topaz pewter
#

No wsm ja też po SAO się wciągnąłem i zacząłem oglądać inne

icy jasper
#

jeśli liczymy emijsę w telewizji to naruto
jak liczymy początek przygody to Corpse Party: Tortured Souls - Bougyakusareta Tamashii no Jukyou

hearty flame
#

Zaczęłam swoją przygodę z animę od boku no hero akademia

#

(Chyba)

woven trail
#

Jednymi z moich pierwszych świadomych anime były takie tytuły jak spirited away, howl's castle, kaichou wa maid-sama i inuyashia

#

Nie pamiętam, które było tym pierwszym

shy atlas
#

ja zacząłem bo kolegi cały czas gadał o jakiś chainsaw men i chciałem zobaczyć co on w tym widzi i obejrzałem sobie chainsaw mena a potem z górki

tawdry tide
#

Redo of healer

hearty flame
#

Tsubasa🥹

toxic oyster
#

inazuma eleven

lament bear
#

Demon Slayer, Boku no Hero Academia, Death Note

valid cobalt
#

Death Note kilka lat temu hehe

patent terrace
#

jujutsu kaisen, boku no hero academia, one piece, dr. stone, demon slayer, inazuma eleven

brave ice
#

Ja zacząłem od demon Slayer

hollow umbra
#

Zależy jak na to popatrzyć. Pierwsze to pewnie jakieś pokemony/bakugany. Ze świadomych to overlord ale gdyby nie kolega (który od lat ogląda chyba wszystko XD) to AoT byłoby pierwsze. Ale mi to obrzydził no i dopiero overlord mnie przełamał. Potem wpadłem na re zero i dalej to z górki.

tranquil axle
#

Nieświadomie "Pokemony" xD a świadomie "Slayers" w wieku 14 lat 🙂 potem poleciało "Higurashi", "Death Note" i "FMA", czyli początek od dobrych tytułów 😊

real wedge
#

Pszczółka Maja (XD), Pokemony, Król Szamanów i Yu-Gi-Oh.

north cedar
#

Pierwsze anime które obejrzałam i po nim zaczęłam swoją przygodę z anime to Sword Art Online

woven ibex
#

To LOVE Ru oba sezony ☠️

paper kiln
#

Nieświadomie "Muminki", albo "Yattaman" - nie pamiętam, co było pierwsze. Świadomie, "Baccano!"