#Od jakich Anime zaczęliście je oglądać
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
ja zaczęłem moją przygodę z sakura sou
od kapitana tsubasy pod koniec lat 90 na polonii 1 oraz innych anime tam. A potem pojszło... Dragon balle na rtl7 itp.
pokemony xD a po pokemonach nie pamiętam co było pierwsze, na pewno jedne z pierwszych to było ao no exorcist i jakieś randomowe ecchi z 2011/2012 roku
bo szukałam rzeczy do oglądania na ślepo i rzucało mi się w oczy to co wtedy wychodziło
Pierwsze anime które świadomie oglądałem to SAO
A nieświadomie na Cartoon Network oglądałem bakugany i enazuma eleven
Inazuma Eleven to było takie pierwsze pierwsze ktore oglądałam z rodzeństwem w dzieciństwie
One Piece i Poksy
dumbbell
Pierwsze anime które obejrzałem... Zgaduje że Mirai Nikki, a później to jakoś tak zleciało że wsm nawet mi się podobało anime (A wcześniej czyli przed 2020 byłem nieco na to obojętnie nastawiony) i zacząłem oglądać coraz więcej tego
jakoś tak zleciało ¯_(ツ)_/¯
No wsm ja też po SAO się wciągnąłem i zacząłem oglądać inne
jeśli liczymy emijsę w telewizji to naruto
jak liczymy początek przygody to Corpse Party: Tortured Souls - Bougyakusareta Tamashii no Jukyou
Jednymi z moich pierwszych świadomych anime były takie tytuły jak spirited away, howl's castle, kaichou wa maid-sama i inuyashia
Nie pamiętam, które było tym pierwszym
ja zacząłem bo kolegi cały czas gadał o jakiś chainsaw men i chciałem zobaczyć co on w tym widzi i obejrzałem sobie chainsaw mena a potem z górki
Redo of healer
Tsubasa🥹
inazuma eleven
Demon Slayer, Boku no Hero Academia, Death Note
Death Note kilka lat temu hehe
jujutsu kaisen, boku no hero academia, one piece, dr. stone, demon slayer, inazuma eleven
Ja zacząłem od demon Slayer
Zależy jak na to popatrzyć. Pierwsze to pewnie jakieś pokemony/bakugany. Ze świadomych to overlord ale gdyby nie kolega (który od lat ogląda chyba wszystko XD) to AoT byłoby pierwsze. Ale mi to obrzydził no i dopiero overlord mnie przełamał. Potem wpadłem na re zero i dalej to z górki.
Nieświadomie "Pokemony" xD a świadomie "Slayers" w wieku 14 lat 🙂 potem poleciało "Higurashi", "Death Note" i "FMA", czyli początek od dobrych tytułów 😊
Pszczółka Maja (XD), Pokemony, Król Szamanów i Yu-Gi-Oh.
Pierwsze anime które obejrzałam i po nim zaczęłam swoją przygodę z anime to Sword Art Online
To LOVE Ru oba sezony ☠️
Nieświadomie "Muminki", albo "Yattaman" - nie pamiętam, co było pierwsze. Świadomie, "Baccano!"