#Mehaniku NPC Darbo Adjustmentai.

1 messages · Page 1 of 1 (latest)

fleet wharf
#

Pradekim nuo to, kad niekas nedaro Mehaniku NPC Darbus, nes jie tiesiog neapsimoka, Kodėl? Rinkinukas 1k RPE/vnt, gali laikyti 4 ant savęs, juos pirkti tik iš "ikea" parduotuves. (Apie gaminima išvis nekalbu kosmosas) 1/6 kartu buvo kada išėjau 113 RPE į pliusa.
Taigi mano siūlymas būtu pakeisti Rinkinuko sunaudojimo šansą darant mehaniko npc darbus į mažesni, nes dabar tu tiesiog su tais darbais eini į minusą, ko pasekoje niekas jų nedaro.
Arba Pakeisti kad vietoj Rinkinuko koki nors 'nulaužinėjimo spynėles' minigame'a reikėtu padaryti, arba sumažinti šansą Taisymo Rinkinio praradimo.

alpine python
#

sumazinsiu sansa sunaudojimo, tai nebepirks niekas tu jusu rinkinuku isvis, nes uzteks menesiui vieno

#

😄

fleet wharf
#

Tai gal netogi mažą šansą kad užtektu mėnesiui, bet nu kad suaktyvėtu kaip veikla šitas užsiemimas.

#

Taipogi kai suaktyvėtu šita veikla aš matau joje daugiau pliusu: Mehanikai bus priversti važinėtis į vietas kur šiaip paprastai nevažiuotu, bei tikrai būtu momentu kada pravažiuojantis mehanikas kažkur kalnuose kažkam padėtu, ar apverstam transportui, ar sugedusiam transportui.

alpine python
#

o jum mazai darbo ar ka?

fleet wharf
#

naktim, arba rytais kai zmoniu nebuna, tai taip.

alpine python
#

tai galit kasykloj padirbet

#

😄

loud mason
#

Dalių niekada nebus per daug eyebrows

alpine python
#

planuose keitimas sistemos mechaniku yra, tai nzn ar verta kazka cia ximicint, plius naujas inventorius horizonte

#

kas keicia irgi vartojima rinkiniu

fleet wharf
#

nu aš pasakiau savo įdėja, čia jums spręsti ar vertą kažką daryti ar ne.