Pradekim nuo to, kad niekas nedaro Mehaniku NPC Darbus, nes jie tiesiog neapsimoka, Kodėl? Rinkinukas 1k RPE/vnt, gali laikyti 4 ant savęs, juos pirkti tik iš "ikea" parduotuves. (Apie gaminima išvis nekalbu kosmosas) 1/6 kartu buvo kada išėjau 113 RPE į pliusa.
Taigi mano siūlymas būtu pakeisti Rinkinuko sunaudojimo šansą darant mehaniko npc darbus į mažesni, nes dabar tu tiesiog su tais darbais eini į minusą, ko pasekoje niekas jų nedaro.
Arba Pakeisti kad vietoj Rinkinuko koki nors 'nulaužinėjimo spynėles' minigame'a reikėtu padaryti, arba sumažinti šansą Taisymo Rinkinio praradimo.
#Mehaniku NPC Darbo Adjustmentai.
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
sumazinsiu sansa sunaudojimo, tai nebepirks niekas tu jusu rinkinuku isvis, nes uzteks menesiui vieno
😄
Tai gal netogi mažą šansą kad užtektu mėnesiui, bet nu kad suaktyvėtu kaip veikla šitas užsiemimas.
Taipogi kai suaktyvėtu šita veikla aš matau joje daugiau pliusu: Mehanikai bus priversti važinėtis į vietas kur šiaip paprastai nevažiuotu, bei tikrai būtu momentu kada pravažiuojantis mehanikas kažkur kalnuose kažkam padėtu, ar apverstam transportui, ar sugedusiam transportui.
o jum mazai darbo ar ka?
naktim, arba rytais kai zmoniu nebuna, tai taip.
Dalių niekada nebus per daug 
planuose keitimas sistemos mechaniku yra, tai nzn ar verta kazka cia ximicint, plius naujas inventorius horizonte
kas keicia irgi vartojima rinkiniu
nu aš pasakiau savo įdėja, čia jums spręsti ar vertą kažką daryti ar ne.