#SRC Hk XM8
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
jedino nisam fan pistol gripa po pitanju dizajna, ali definitivno kultna replika
samo mozda naci onaj beskorisni g36 red dot za optiku, izgleda za nijansu bolje od ovoga
imam OG Bunderswehr Hensoldt-Wetzlarov BDC monokl koji je isao u G36 integrisane optike, moram samo da ga prepakujem i sklopim u scope kuciste od Xm8..... Ali bice i to
Koliko želim XM8.. Ali gledao sam recenzije i nije bas puno zvučalo obecavajuce niti pouzdano
Bukvalno G36 kojem kada se sredi sve sto treba ono, moze i DSG ako ti je volja.... Kazem, jedino feedovanje i sam deo oko Hop Up-a je malo specifican
Meni jedino taj prednji rukohvat malo deluje rogobatno na njoj. Možda neki drugi model rukohvata.
Ali to je samo moje mišljenje, inače lepo izgleda replika.👍
I ovo mi se čini da je PTS okvir, kako ti radi sa fabričkim okvirom?
PTS ima jaku oprugu, pa zna da dođe do misfidovanja. Ali ako fiduje dobro onda je sve OK.
Kao i vecina tih HK Ergo resenja na prvi pogled deluje bas kao sto si opisao dok se ne uzme u ruku.... komfor je veci od bilo kog Mlok/Ris Ar15 sistema (za moj ukus)
To jeste PTS za G36, ali rekonstruisan sa ARES mid cap internalima bas iz razloga koji si naveo. Izuzetno veliki problem prvih 40-50kulica (nozla nema ni celih 0.1mm wobla na osovini glave cilindra tako da ne moze da je pokrivi odnosno gurne na gore, a svakako pravi problem)
Taj sam ja problem imao sa ICS replikom, na kraju nisam punio okvire do kraja, ostavim 20-25bb manje. Jer svejedno tih dvadesetak komada mi padaju ispred dok ne prokine da radi ok. Problem sam rešio ICS originalnim okvirima koji su takođe preskupi🙄
A što se tiče prednjeg rukohvata, postoji prednji rukohvat Hera arms, koji je extra urađen i dobro izgleda.
Video sam da ga možda čak i Panim prodaje.
aha ti si mislio bas na nakaceni rukohvat a ne handguard. Ma ovo je sklopljeno to vece iz kese delova koja je stajala cirka 6-7godina, tek trebam da je sredim spolja.
ASG HERA HFG grip Crni - Panim Shop https://share.google/ohi82JhndmFgPcwGl
PTS opruga za tappet plate cini cuda, Italijanski Emperion store proveri, mnogo toga resava.
Among us je kljuc 😁
sad je natural habitat fishe
toeto
Uspeo sam da upakujem onaj Hensoldt-Wetzlar monokl iz G36ice, tako da u svoj toj nesreci gde moras da poljubis ovaj rubber pad na optici, makar imam besprekorno cistu sliku