#ICS X EMG DD MK18 S3

1 messages · Page 1 of 1 (latest)

cloud gust
#

Nakon 2000 kuglica ispucanih replikom, prezadovoljan sam i sve preporuke ICS-u, kvalitet izrade delova kao stock je odlican i svaka preporuka za M4 platformu u koju vredi ulagati u internale u buducnosti i externale, jedino mi treba preporuka za neki prigusivac koji bi mogao da drzi tracer unutra i da bude bez tracera, da nije predugacak, replika je full metal i vredi svih para

peak vale
#

Samo KAC izgleda kako treba na mk18 od prigusivaca

cloud gust
peak vale
cloud gust
peak vale
#

imas i verzije koje stizu sa tracerom itd, mnogo proizvodjaca razlicitih ih pravi

cloud gust
peak vale
cloud gust
peak vale
#

bolje zameni kundak, ovaj je kriminalan 😄

cloud gust
# peak vale bolje zameni kundak, ovaj je kriminalan 😄

Sad si me za srce ujeo, kako je kriminalan kad je ZETA kundak i grip? Predobri su i odlicnog kvaliteta, meni se svidjaju, jedino sam mislio da farbam ili kupim u drugacijoj boji isti kundak, ne moram bas sve sto se tice puske da odradim u milsim stilu

peak vale
#

nmp, iskreno mi je uzasno ruzan kundak, jos ruzniji od standardno DD mk18 kundaka civilnog. Grip kao grip je ok, licna preferenca

cloud gust
peak vale
cloud gust
peak vale
#

opet, ako je tebi lep, to je jedino bitno, pitao si za misljenja pa sam zato izneo svoje

cloud gust
#

Opet mogu da kupim kundak taj sto si preporucio i da vidim kako ce se ponasati tokom igre

cloud gust
peak vale
#

potrazi malo, imas ime modela tu, znas kako se na engleskom pise tan boja, nije toliko tesko valjda majku mu

cloud gust
peak vale
#

ma ono, nema tu neke madjije posebne

#

acetech pravi dobre tracere

#

i imas ovaj njihov model koji stize sa fabrickim tracerom

#

ako ces odvojeno tracer modul, onda trazi ostale

cloud gust
#

Ma vidim da cu na kraju uzeti ovaj sto si ti poslao i ofarbati ga u fde boju i resen problem, ko ce se zezati da trazim odvojen tracer i suppressor koji su kompatibilni

peak vale
#

bivsi clan tima je u 5ku prigusivac uspeo da ubaci ceo moj lighter S prigusivac pistoljski, onaj isto acetech

#

Popularan izbor za mk18 ti je i ovo, socom rc556

#

ako ne juris specificno mk18 setap us marsoca, imas dosta vise opcija

cloud gust
half prairie
#

za ovaj prigus samo 5ku, skup je ali valja. big dragon je katastrofa

cloud gust
cloud gust
cloud gust
umbral crescent
#

Znam , cekiraj i cekaj kad ti bude dostupno uzmi jbg

#

Ja sam celu temu loadouta tri godine skoro radio i jos nisam zavrsio

cloud gust
umbral crescent
#

Marsoc marine od 0

cloud gust
umbral crescent
#

Aha mk 18 block II sa vector optikom S1 1x6 uvecanje i eg nosacem 41mm

cloud gust
umbral crescent
#

Aha aeg prime serija

#

550e ali sam je kupuo na 50%

cloud gust
peak vale
#

na popustu je uzeo

#

sam je eksternale dodavao, stigla je klot

cloud gust
valid totem
#

Naj udobniji stock ikad deff

#

Taj cheek rest sto blako nakoso dole ide mmmmm

#

Bomba je

cloud gust
peak vale
#

pa dobro, ali flash hider neces skidati/stavljati stalno, stavis ga jednom, zasrafis+locktite i tojeto

#

a tracer skidas i stavljas na QD

cloud gust
rancid wind
# cloud gust Imam nuncake i staju lagano u njega matrixove, provereno, a imam i onu jednu mal...

Sa baterijom od 2000mAh igraš bez problema 3 sata?!
Ja sa baterijom od 900mAh igram toliko opušteno 🤔
Znači ili si kupio ono Kinesko sranje od baterije koje samo piše da je 2000mAh ili ti nešto u gearboxu nije kako treba namešteno pa se motor muči i vuče više napona. Proveri ti to, jer realno sa stvarnih 2000mAh 25C bi mogao igrati čitav dan i noć. Ako ti staje u buffer tube po dimenzijama, onda je fake Kinez. U tubu ti staje uglavnom 1450mAh i dimenzije 130x20x20mm maximalno.

#

A imaš Kineskih na kojima piše da su 2800mAh 30C, to ti je čista laž. Kupuju ih pojedinci kod nas sa AliExpresa i prodaju za 2-3 puta veću cenu.

cloud gust
sand swallow
#

Meni su se GensAce baterije pokazale odlicno do sada

cloud gust
cloud gust
peak vale
#

bruh bukvalno je jedan od najcescih kundaka/kopija kundaka na planeti, imas ih gde god hoces

cloud gust
#

i to lik koji radi u panimu

peak vale
peak vale
cloud gust
#

nzm sta je mogao da zajebe

peak vale
#

pa ocigledno ne zna 😄

half prairie
#

to u panimu nije cyma, to je aps-ov ctr

peak vale
#

kad bih imao po dinar za svaki put kad su mi ljudi dosli sa "ovaj ctr ne pasuje kod mene na tubu" i ja samo povucem pin malo jace da "zaskoci" sinu za podesavanje i namestim, imao bih.... pa barem 7-8 dinara

cloud gust
#

tu je Trooper da izvuce stvar

peak vale
#

ma 99% da pasuje. Pre si imao milspec i civilian spec u stvarnosti, dok je ersoft u 99% slucajeva milspec

#

mada opet, imas proizvodjace sa odstupanjima itd

#

ali ja npr nikad nisam ovaj GG kundak uzeo da ne pasuje na bilo sta, dal bio gbb ili aeg svejedno

cloud gust
#

samo bih da porucim preko nekog @peak vale ne treba mi zajebancija opet sa carinom, preko koga bih mogao?

peak vale
#

preko domacih dilera samo sa dobro poznatih sajtova, sixmm direkt isporucuje

cloud gust
peak vale
#

A jebiga, ako ocekujes sad da ti neko od nas to garantuje...zaboravljas gde zivis

cloud gust
#

samo mi kazi da li su tebi naplacivali carinu kad si toliko puta porucivao