Nakon 2000 kuglica ispucanih replikom, prezadovoljan sam i sve preporuke ICS-u, kvalitet izrade delova kao stock je odlican i svaka preporuka za M4 platformu u koju vredi ulagati u internale u buducnosti i externale, jedino mi treba preporuka za neki prigusivac koji bi mogao da drzi tracer unutra i da bude bez tracera, da nije predugacak, replika je full metal i vredi svih para
#ICS X EMG DD MK18 S3
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
Samo KAC izgleda kako treba na mk18 od prigusivaca
moze link
https://www.taiwangun.com/dummy-sound-suppressor-silencer/qd-silencer-with-flash-hider-dark-earth
Ovaj stil. Samo obrati paznju na ko koji imaju prostora za tracer unutra
slazem se
imas i verzije koje stizu sa tracerom itd, mnogo proizvodjaca razlicitih ih pravi
hvala brate, bas taj mi se svidja, samo mu nisam znao naziv, ja cu istraziti detaljnije, ti ako imas neki da mi preporucis da je bas kvalitetan isto bi bilo odlicno
POWAIR6
138,73 € PAT2011-B-001 Support up to 30PRS, no light decaying, missing lighting. Use 4 x AAA Alkaline batteries (not included) LED Power indicator / battery...
jos sam razmisljao da mozda ofarbam kundak u flat dark earth boju i mislim da cu i prigusivac u toj boji da trazim
bolje zameni kundak, ovaj je kriminalan 😄
Sad si me za srce ujeo, kako je kriminalan kad je ZETA kundak i grip? Predobri su i odlicnog kvaliteta, meni se svidjaju, jedino sam mislio da farbam ili kupim u drugacijoj boji isti kundak, ne moram bas sve sto se tice puske da odradim u milsim stilu
nmp, iskreno mi je uzasno ruzan kundak, jos ruzniji od standardno DD mk18 kundaka civilnog. Grip kao grip je ok, licna preferenca
Jesi pogledao recenziju ili neki video za ovu pusku da vidis kako se kundak otvara i koliko je praktican i koliko prostora za bateriju u njemu ima? S obzirom da je SBR ova puska, kundak je ogromna prednost
Da, i ne menja cinjenicu da je uzasno ruzan. Mozes da uzmes magpul STR npr ako hoces nunchuk baterije da furas, ili, verovali ili ne, kupis vise manjih baterija koje staju u buffer tube i nosis koji god kundak zelis (CRT ili stagod)
Imam nuncake i staju lagano u njega matrixove, provereno, a imam i onu jednu malo deblju i kracu, bez problema, obe baterije su inace preko 2000 mAh i moze da se igra sa njima preko 3h, testirao sam
opet, ako je tebi lep, to je jedino bitno, pitao si za misljenja pa sam zato izneo svoje
Naravno
Opet mogu da kupim kundak taj sto si preporucio i da vidim kako ce se ponasati tokom igre
imas li mozda neki da je u tan ili flat dark earth boji supressor kao ovaj?
potrazi malo, imas ime modela tu, znas kako se na engleskom pise tan boja, nije toliko tesko valjda majku mu
ma trazim, ali opet pitam za preporuku zbog proizvodjaca i da uzmem neki kvalitetan, listam ja vec uveliko
ma ono, nema tu neke madjije posebne
acetech pravi dobre tracere
i imas ovaj njihov model koji stize sa fabrickim tracerom
ako ces odvojeno tracer modul, onda trazi ostale
Ma vidim da cu na kraju uzeti ovaj sto si ti poslao i ofarbati ga u fde boju i resen problem, ko ce se zezati da trazim odvojen tracer i suppressor koji su kompatibilni
bivsi clan tima je u 5ku prigusivac uspeo da ubaci ceo moj lighter S prigusivac pistoljski, onaj isto acetech
Popularan izbor za mk18 ti je i ovo, socom rc556
ako ne juris specificno mk18 setap us marsoca, imas dosta vise opcija
Iskreno, jurim najvise da se meni svidi puska kako ce ispasti, ne pratim sad neki trend, ali u isto vreme mi je bitno da taj suppressor ima 2 funkcije, da lepo izgleda estetski i da ima unutar sebe tracer koji se pali-gasi
za ovaj prigus samo 5ku, skup je ali valja. big dragon je katastrofa
Hvala, kad kupim, javljam sta sam uzeo
ovaj sam porucio na kraju, sredjujem i internale i kompletan build je onda sto se tice replike kada stigne i prigusivac
Ovaj ja nosim na mk18
nema ga na stanju :/
Znam , cekiraj i cekaj kad ti bude dostupno uzmi jbg
Ja sam celu temu loadouta tri godine skoro radio i jos nisam zavrsio
sta si sve radio na loadoutu, ja sam porucio maxx internale za ics, pa menjam okidac, hop-up, gumicu i mlaznicu, a nabavio sam i prigus
Marsoc marine od 0
добар лоадоут, је л' имаш исто мк18
брука, је л' аег
мислиш 50% ти је била довршена или како
i moja isto, bice uskoro nova slika sa svim dodacima
Naj udobniji stock ikad deff
Taj cheek rest sto blako nakoso dole ide mmmmm
Bomba je
stigao je, zajebancija je sto mora da se montira sa 1mm imbusom i da se skine flash hider sa istim imbusom :S
pa dobro, ali flash hider neces skidati/stavljati stalno, stavis ga jednom, zasrafis+locktite i tojeto
a tracer skidas i stavljas na QD
Sa baterijom od 2000mAh igraš bez problema 3 sata?!
Ja sa baterijom od 900mAh igram toliko opušteno 🤔
Znači ili si kupio ono Kinesko sranje od baterije koje samo piše da je 2000mAh ili ti nešto u gearboxu nije kako treba namešteno pa se motor muči i vuče više napona. Proveri ti to, jer realno sa stvarnih 2000mAh 25C bi mogao igrati čitav dan i noć. Ako ti staje u buffer tube po dimenzijama, onda je fake Kinez. U tubu ti staje uglavnom 1450mAh i dimenzije 130x20x20mm maximalno.
A imaš Kineskih na kojima piše da su 2800mAh 30C, to ti je čista laž. Kupuju ih pojedinci kod nas sa AliExpresa i prodaju za 2-3 puta veću cenu.
Imam matrixove nuncake 11.1V 2000 mAh, one su se pokazale mnogo bolje na hladnoci nego ove kineske sto imam druge koje testiram, za dimenzije si u pravu, mislim da cu se drzati matrixa i samo kupiti baterije manjih dimenzija sa pribliznim kapacitetom
Meni su se GensAce baterije pokazale odlicno do sada
Probacu i sa tim
Treba mi neki dobar ctr kundak ali tesko ih je naci da odgovaraju, originalni magpulov moze samo na gbbr, tako da on otpada za aeg, imas li neku preporuku? Da je fde/tan boja a ako nema moze i crna pa cu ja prefarbati
bruh bukvalno je jedan od najcescih kundaka/kopija kundaka na planeti, imas ih gde god hoces
danas bata pokusao cimin ctr na mk18 delta armory kaze da ne odgovara dimenzija, nzm kako
i to lik koji radi u panimu
SIXmm (6mm)
[GG] CTR Style Butt Stock [Tan] Description: Part No.: SIX-339 The [GG] CTR Butt Stock [Tan] is an airsoft replica of the popular CTR Carbine Stock. A friction locking system eliminates wobble for a secure fit, while a sloping cheek weld provides a comfortable user experience. Ambidextrous sling mounts and side mounti
to nije neka kvalifikacija lol
nije ali ima mk18 isto 🤣
nzm sta je mogao da zajebe
pa ocigledno ne zna 😄
to u panimu nije cyma, to je aps-ov ctr
kad bih imao po dinar za svaki put kad su mi ljudi dosli sa "ovaj ctr ne pasuje kod mene na tubu" i ja samo povucem pin malo jace da "zaskoci" sinu za podesavanje i namestim, imao bih.... pa barem 7-8 dinara
ma lik mi kaze preko fona da nije uspeo da namesti na svoju repliku
tu je Trooper da izvuce stvar
ma 99% da pasuje. Pre si imao milspec i civilian spec u stvarnosti, dok je ersoft u 99% slucajeva milspec
mada opet, imas proizvodjace sa odstupanjima itd
ali ja npr nikad nisam ovaj GG kundak uzeo da ne pasuje na bilo sta, dal bio gbb ili aeg svejedno
ja samo pre kupovine pitam nekoga ko se bolje razume u stvari da ne bacim pare i to je to, zato mi znaci drugo misljenje
samo bih da porucim preko nekog @peak vale ne treba mi zajebancija opet sa carinom, preko koga bih mogao?
preko domacih dilera samo sa dobro poznatih sajtova, sixmm direkt isporucuje
necu imati problem sa carinom i picke materine kao za internale kad sam porucivao?
A jebiga, ako ocekujes sad da ti neko od nas to garantuje...zaboravljas gde zivis
znam da ne mozes da garantujes 🤣
samo mi kazi da li su tebi naplacivali carinu kad si toliko puta porucivao