#OPERATION DEADBITE
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
Ајд мало да оладиш са гејмовима кад сам у обавезама до гуше. Баш ме тераш прекорачим све рокове за завршетак посла 🥲
sry jbg, nisam ja kriv, naterali me. 😄
Ovo! Ja moram da vidim da li cu moci da uklopim jer imam D&D popodne.
ovo ce biti sad pa ko zna kad 🙂
bolje pitaj sto samo pocetnih 20BB po igracu 🙂
izlazi rulebook za sat-dva, bice razjasnjeno dosta toga
pocinjete gejm vas 50-60, koliko god da se prijavi, protiv mozda 5-6 ljudi. 🙂
ponovicu, mozda LJUDI 🙂
Najava za zombi "frakciju": ukoliko neko od vas zeli da se prijavi da bude inicijalni zombi, vase ucesce ce na susretu biti besplatno. Potrebna su svega 3 zombija.
Daj baci pravila za zombile pa mozemo da pricamo 😄
bice u rulebook-u, ali evo dela za to:
ZOMBIE PRAVILA PONASANJA:
Kako je ovo zombie susret, neophodno je da pamtite sledece stvari, jurcajuci ljude po terenu, a ticu se bezbednosti sto vase, sto drugih igraca, kao i pravila igre samih zombija:
Pazite gde gazite. Povreda na terenu je vise nego moguca ako zapnete negde nogom u zaletu i trcanju, a to ce dovesti do prekida susreta i vaseg slanja u hitnu pomoc. Uhvatiti nekoga po svaku cenu vam nece doneti ni slavu i pobedu, a mozete uskratiti 60+ ljudi za dobru zabavu.
Nemojte da grizete jedni druge, hvatate ljude agresivno i da se rusite po terenu. Dovoljno je da nekoga dodirnete da bi on postao zombi, te radite to pazljivo.
Izbegavajte brzo trcanje, cak i brzo hodanje u slabo osvetljenim mestima i mestima koja vam makar malo deluju nebezbedno.
Zombi kada uoci plen - ispusta neke zvuke, ricanje, skrguanje zubima, te je pozeljno da se koliko vam to masta dozvoljava, uzivite u ulogu zombija i date makar malu sansu ljudima koji su i dalje zivi i beze od vas da sacuvaju zivu glavu. Takodje, trudite se da ne hodate kao zivi ljudi, vec da oponasate kretanjem i ponasanjem zombije kao u filmovima i serijama koje ste gledali. Po scenariju, predvidjeni su poneki zombiji koji se mogu kretati tiho, neki kojima je dozvoljen sprint ali ce ti ljudi biti selektovani od strane organizatora i vi kao igraci necete znati ko su.
Zombi kada je pogodjen, nikada ne biva ubijen tako da ispadne iz igre. Vreme “stagnacije” zombija je odprilike 30ak sekundi, nakon cega zombi nastavlja da bude zombi sa mesta gde je pogodjen. Za razliku od filmova i serija, pucanje u glavu nema nikakvog efekta, te se preporucuje pucanje u telo, sto je najsigurnije za pogodak.
u prevodu pretplatite se na biostrand obezbedjenje 😄
biostrand obezbedjenje imam neki osecaj ce da zagine medju prvima 🙂
GM rola nesto lose harizmu😄
da li moraju da se koriste iskjucivo 0.20 kuglice?
0.25, ali ne nosite svoje.
nadam se da nisam idalje jedina prijava😢, hocu da se igram zombija😢
ja sam se prijavio
too bre
za sada ima 3 uplacene prijave, i jos nekoliko najavljenih, ali ako cifra do sutra u ponoc ne predje 39, moracu gejm da otkazem nazalost. prosto konceptualno, po scenariju je potrebno toliko minimum.
Malo si poranio sa desavanjima.. Mnogo ljudi je na odmorima.. Mislim da bi ti idealno bilo pocetkom ili sredinom oktobra da napravis ovako nesto.. Mnogo ljudi je ili u ogromnom poslu jer su im kolege po odmorima ili su na odmorima pa kad se vrate ceka ih pakao.. Ali svakako alal vera za ideju i ako ga odlozos samo pogodi vreme jer si se bas lepo potrudio za pricu.. I nadam se da cu sledexi put kad budes organizovao moci da dođem sa ekipom u vecem broju nego koji je sada prijavljen.. 😋
Odustati se nece u globalu, ali da, tajming je presudio. Za ovaj put ce se preskociti po svemu sudeci, pa kad krenu malo nize temlersture i sve to, djuskamo jako
Drugari, nazalost ovaj gejm se otkazuje, hvala onima koji su se prijavili, ali moracemo da odlozimo za neki sledeci put.
😢👍