#Za sve nas koji EDC-ujemo sečiva
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
Trenutno Skeletool
jel si razmisljao da skines pola multialata pa da korists samo polovinu sa nozem
Nope, zvuci kao glupa ideja, jednostavnije samo kupiti skeletool cx noz ako ti bas to treba
vidim da krece takav trend sa leathermanima sa secivima
mozda neko nece dva leathermana pa mu zavisi od aplikacije, za sta ga koristi itd.
Pda, vidjao sam i ja, zato i kazem da je glupa ideja, gubis klesta koja su cela svrha nosenja leathermana
Ako hoces noz sa alatkama, postoje namenske stvari
to da, jeste bez veze skidati kljesta sa alata koji nosis zbog kljesta
Msm to je kao da kupis 4x4 i skidas diferencijal da bi manje trosio u gradu. Kupi gradski autic i koristi right tool for the right job
Imam i Wave, samo je on redje za edc zbog tezine
Isto ili to ili leatherman c33x
Evo ga moj edc arsenal u kutiji iz ikee koja mi sluzi kao storage, pa zavisi od raspolozenja sta cu kad poneti iz kuce
Nedostaju samo leatherman wave i garmin601 koje nosim uglavnom samo na soft
edcuje covek gopro
btw cenim leptir cesalj
Gopro retko, samo tu su mi stajale sve kamerice na gomili 😄
retko ne znaci nikad :D
Ja nosim Victornox Huntsman-a. Taman sve sto mi treba ima. Bukvalno najbolji svajcarac koji sam imao. Bas za preporuku.
Btw. jel neko razmisljao o onim knipexovim EDC klestima? Imam ona mala crna, dobra su ali mi se cini da imaju potencijalnu slabu tacku u spoju donje vilice i dve sine. Vise mi se svidjaju ona od 125mm. Deluju stamenije.
Imam jedno pitanje: u cemu je fora sa spidercom? Vidim da ga ljudi bas gotive.
Izvinite ako pisem kao debil, nov sam na forumu
Dobar odnos cene i kvaliteta (za americki dzep, da se razumemo), dobar izbor celika, specifican dizajn koji ili volis ili mrzis