#Guarder Light Weight BBH za TM spec glock 17

1 messages · Page 1 of 1 (latest)

odd jasper
#

Kao vlasnik WE glock 17-ice govorim iz svog iskustva i kratkog korišćenja ovog dela. Deo je Drop in fit, ja lično nisam morao da pravim nikakve modifikacije na navlaci niti na samom delu. Kućište ne dolazi sa svojim dihtungom ali je kompatibilan sa većinom makar sa svakim kojim sam ja imao na stanju, trenutno je uparen sa fabričkim WE dihtungom. Kompatibilnost sa mlaznicama (nozzl-ama) je već druga priča, u mom slučaju ja sam hteo da koristim WE mlaznicu zbog kompatibilnosti sa hop up komorom i zbog toga sam morao da modifikujem samu mlaznicu, ništa preterano ali šmirgla je morala da se izvadi, probao sam AiP mlaznicu i ona je radila bez ikakvog modifikovanja. Tako da zaviseći od vaše mlaznice ovaj deo možda paše biz ikakve modifikacije drugih delova a možda i budete morali da radite male modifikacije.

Benefiti:
-konzumacija gasa se drastično smanjila

Mane:
-ako možemo da kažemo mana, nekome jeste nekome ne, trzaj replike se takođe zanatno smanjio, logično gledano, manje mase = manji trzaj, osim toga za sad nemam nikakve žalbe.

Ako se upari sa replikom koja je takođe sređena do nekog nivoa, u smislu da se cilja za što bolju konzumaciju gasa onda mogu da preporučim da se nabavi ovaj deo, nije puno para a stvarno može da se izvuče više kuglica iz okvira.

NAPOMENA:
ja sam koristio WE glock 17 i govorim za moje iskustvo sa tim delom i sa tom replikom, iako su replike poput Raven, E&C, Vorsk,... pravljene na TM standardu ja nisam stavljao ovaj deo u njih i možda postoji šansa da modifikacija bude potrebna.

Okačio bih slike dela u replici ali realno nema tu šta da se vidi.

Dali vi smatrate da je ovaj deo vredan stavljanja? i dali vam je bitniji trzaj gasne replike ili konzumacija gasa?

#

Guarder Light Weight BBH za TM spec glock 17

waxen crystal
#

Deluje kul, i definitivno je super povecanje efikasnosti. Ja sam se odlucio za gen5 MOS, koji ima drugaciji BBU/nozlu, zbog rmr mounta

odd jasper
#

da oni uzimaju 18c komoru beše?

#

i mlaznicu samim time

waxen crystal
#

Ne, mislim da je proprietary skroz ako se ne varam, WE razvijao za ove slajdove