#Zarabianie kasy na mięsku

1 messages · Page 1 of 1 (latest)

frozen glacier
#

Mam do wydania około 850 milionów. Na forum znalazłem info kiedy sprzedawać zawodników.
Moje pytanie kiedy ich najlepiej kupować? tuż po urodzinach? jaki wiek i jaka siła żeby ta machina działała sprawnie.
Mam wykupione 3 ulepszenia jeżeli chodzi o doświadczenie, mam kilka kart elitarnych. Personel max

forest oriole
#

Szczerze? Przy 850 to już nie ma co się bawić w mięskowanie, tylko rozbudować stadion na maksa i zacząć trening przyszłościowego składu

#

Można trenować Top Juniorów, Złotych Talentów, Cudownego Dzieciaka czy Top Talent, nie potrzeba kasy na zakup graczy nawet

frozen glacier
#

rozbudować stadion na max masz na myśli wszystkie Loże VIP, Gastronomia i pojemność stadionu - żeby z tego czerpać kasę ?

forest oriole
#

@frozen glacier ale do czego potrzebna konkretnie Ci ta kasa?

frozen glacier
#

wiesz właśnie się tak zastanawiam bo całkiem od niedawna gram, chciałem kupić perspektywicznych do pierwszego ale z drugiej strony jak napisałeś o Top Juniorach i talentach to zajrzałem że całkiem sporo mam tych kart więc z nich połatam dziury w pierwszym składzie

#

mam też trochę gwiazdek, w co polecasz je zainwestować ?

forest oriole
#

Gwiazdki najlepiej w ulepszenia treningu wpakować, a jak już ładnie graczy wytrenujesz to wtedy w fontanny inwestować

#

Najlepiej jedno i drugie

#

Ale fontanny dopiero w wieku 24 lat można dać te złote, a zwykła 21