#Ve Službách nuly 7

1 messages · Page 1 of 1 (latest)

spare lintel
#

Sháním mangu "Ve službách nuly 7" (CZ vydání). Jedná se o starší mangu překládanou ZonerPress: https://www.zonerpress.cz/ve-sluzbach-nuly-7

Díky za případnou nabídku 🙂

dim maple
lament zephyr
#

Měl jsem hodně dílů českýho vydání tohohle, ale už je nedokážu vyhrabat, nevím kde je mám po tom co jsem se od tý doby 6x stěhoval XD

spare lintel
#

@dim maple Díky za tipy, pravidelně tyto stránky procházím společně s e-bazary (bazoš, sbazar, aukro, ..) kde se občas taky něco objeví, ale sedmička nikde :/
@lament zephyr To je škoda, ale chápu problémy se stěhováním... člověk najde věci o kterých už ani nevěděl že ještě existují a naopak jich dvounásobek ztratí :(.
No kdyby se náhodou něco objevilo a bylo to navíc, byl bych moc vděčný, kdyby jsi se ozval 👍 😄

eternal summit
spare lintel
#

Zrovna mám jednu v řešení tak mi držte palce 🙂

dim maple
#

jinak ve sluzbach nuly vysel v dobe kdy se naklad pohyboval hodne nizko a tak je v obehu hrozne malo kusu na to jak velka zakladna ctenaru mang uz v cesku je... pomatuju si jak to dlouha leta lezelo v knihkupectvich a nikdo to nekupoval a pak bum, vykoupeno a chvili na to se prodaval prvni a posledni dil za vic jak tisicovku KEKWSad

eternal summit
steep saffron
#

Blázínek

spare lintel
#

Jeej a je doma 🙂

eternal summit
#

got it cat_blush