Görev tanımı
Looter : Görevlere ve loot alanlarına gidip görev ödüllerini, perde, deri, bulanık su gibi kaynakları atlamadan toplayacak
Mimar: Ev için gerekli buildleri yapıp geliştirmeler ile ilgilenecek
Avcı: Çiftçi tarım ürünleri oturtana kadar Yumurta, mantar, et, deri, kemik avına çıkacak
Aşçı : Yemek Üretimi Yapacak
Çiftçi: Tohum ve sebze ekimi yapacak
Medic: Sağlık malzemleri üretecek.
Oyun şeklimiz şu şekilde olacak :
Tüm görevliler birbirinden bağımsız saatlerde veya beraber girip oyununu oynayabilir , böylece mühendis gibi roller üretimlerini sıraya bırakıp oyundan çıkabilir ve oyundaki bir başkası görevini yaparken üretim tamamlanabilir.
Önemli:
Kanlı aya son 2 saat kala (5.gün sonu) herkes sunucudan çıkmalı ve toplu olarak girilerek kanlı aya hazırlanılmalı,
Kaynakları kendine ayırma/saklama, sandık, taşıt kilitleme yapılmamalı,
Kaynaklar oturana kadar mermi gibi malzemeler idareli kullanıp mümkün olduğu kadar kanlı aya saklanmalı,
Ekibe danışmadan üretim, alışveriş, tüketim yapılmamalı,
Öncelik sırası belirlenmeden üretim için ısrarcı olunmamalı (Bisikletle gezen arkadaşın varken araba istememelisin),
Yukarıdaki görev tanımlarından ben bunu yaparım günlük 2-3 saat ayırabilirim ve kanlı ayda 2 saat oynarım, diyenler var ise bana ulaşsın sunucu bilgilerini paylaşacağım.
Ufak not: Yukarıda yazdıklarım aşırı sıkı veya kuralcı gözüküyor olabilir ancak toplu olarak oyundan herkesin zevk alabilmesi için gerekli şeyler.