#PaLM 2 | Conversation #1121839598780284948

1 messages · Page 1 of 1 (latest)

strong groveBOT
kind inlet
#

سلام به اینترنت دسترسی داری؟

strong groveBOT
kind inlet
#

میخوام یادگیری ماشین برای معامله گری رو یاد بگیرم

strong groveBOT
# kind inlet میخوام یادگیری ماشین برای معامله گری رو یاد بگیرم

بسیار خب، یادگیری ماشین در معامله‌گری می‌تواند بسیار مفید باشد. شما می‌توانید الگوریتم‌های یادگیری ماشینی را بر روی داده‌های بازار مالی آموزش دهید تا الگوها و روند‌های موجود در بازار را شناسایی کنید و بر اساس آن‌ها تصمیم‌گیری کنید.

برای یادگیری ماشین برای معامله‌گری، شما نیاز به مجموعه‌ای از داده‌ها دارید که شامل ویژگی‌های مختلف بازار مالی و سیگنال‌های خرید و فروش است. یکی از روش‌های معمول استفاده از الگوریتم‌های تحلیل تکنیکال می‌باشد که بر اساس نمودارهای بازار عمل می‌کند.

من می‌توانم به شما در این راهنمایی کنم. اما لازم به ذکر است که یادگیری ماشینی ممکن است نیاز به دانش و تخصص فنی داشته باشد و لازم است برای تحلیل و استفاده از داده‌های مالی شما خودتان نیز دانش لازم را داشته باشید.

kind inlet
#

برای پیشبینی آیده قیمت میتونی کد بنویسی؟

strong groveBOT
# kind inlet برای پیشبینی آیده قیمت میتونی کد بنویسی؟

بله، من می‌توانم به شما کمک کنم تا کدی بنویسید که بتواند پیشبینی قیمت را بر اساس الگوها و داده‌های مالی انجام دهد. الگوها و ویژگی‌هایی که به عنوان ورودی به الگوریتم می‌دهید، به شما کمک می‌کنند تا الگوریتم بتواند الگوهایی را در داده‌ها شناسایی کند و قیمت‌های آینده را پیش‌بینی کند.

الگوها می‌تواند شامل موارد مختلفی مانند گذشته قیمت‌ها، حجم معاملات، شاخص‌های تحلیل تکنیکال، سیگنال‌های فنی و... باشد. من براساس نیازهایتان می‌توانم به شما کدی را ارائه کنم که از روی داده‌های مالی آموزش ببیند و قادر به پیش‌بینی قیمت‌های آینده باشد.

بدین منظور، از برخی از الگوریتم‌های معروف یادگیری ماشینی مانند روش‌های بیزین وارد و یا شبکه‌های عصبی می‌توان استفاده کرد. اما توجه داشته باشید که برای استفاده موفقیت‌آمیز از این الگوریتم‌ها، نیاز به دانش و تخصص فنی برنامه‌نویسی و تحلیل داده دارید.

kind inlet
#

میتونی از کتابخانه TA-Lib هم استفاده بکنی؟

strong groveBOT
#

PaLM 2 | Conversation #1121839598780284948

kind inlet
#

hi