#PaLM 2 | Conversation #1121839598780284948
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
سلام به اینترنت دسترسی داری؟
بله، به اینترنت دسترسی دارم، چگونه میتوانم به شما کمک کنم؟
میخوام یادگیری ماشین برای معامله گری رو یاد بگیرم
بسیار خب، یادگیری ماشین در معاملهگری میتواند بسیار مفید باشد. شما میتوانید الگوریتمهای یادگیری ماشینی را بر روی دادههای بازار مالی آموزش دهید تا الگوها و روندهای موجود در بازار را شناسایی کنید و بر اساس آنها تصمیمگیری کنید.
برای یادگیری ماشین برای معاملهگری، شما نیاز به مجموعهای از دادهها دارید که شامل ویژگیهای مختلف بازار مالی و سیگنالهای خرید و فروش است. یکی از روشهای معمول استفاده از الگوریتمهای تحلیل تکنیکال میباشد که بر اساس نمودارهای بازار عمل میکند.
من میتوانم به شما در این راهنمایی کنم. اما لازم به ذکر است که یادگیری ماشینی ممکن است نیاز به دانش و تخصص فنی داشته باشد و لازم است برای تحلیل و استفاده از دادههای مالی شما خودتان نیز دانش لازم را داشته باشید.
برای پیشبینی آیده قیمت میتونی کد بنویسی؟
بله، من میتوانم به شما کمک کنم تا کدی بنویسید که بتواند پیشبینی قیمت را بر اساس الگوها و دادههای مالی انجام دهد. الگوها و ویژگیهایی که به عنوان ورودی به الگوریتم میدهید، به شما کمک میکنند تا الگوریتم بتواند الگوهایی را در دادهها شناسایی کند و قیمتهای آینده را پیشبینی کند.
الگوها میتواند شامل موارد مختلفی مانند گذشته قیمتها، حجم معاملات، شاخصهای تحلیل تکنیکال، سیگنالهای فنی و... باشد. من براساس نیازهایتان میتوانم به شما کدی را ارائه کنم که از روی دادههای مالی آموزش ببیند و قادر به پیشبینی قیمتهای آینده باشد.
بدین منظور، از برخی از الگوریتمهای معروف یادگیری ماشینی مانند روشهای بیزین وارد و یا شبکههای عصبی میتوان استفاده کرد. اما توجه داشته باشید که برای استفاده موفقیتآمیز از این الگوریتمها، نیاز به دانش و تخصص فنی برنامهنویسی و تحلیل داده دارید.
میتونی از کتابخانه TA-Lib هم استفاده بکنی؟
You don't have enough credits to chat. Use </balance:1093324532560957460> to see how many credits you have left. Buy a subscription tier to get more credits. Join our server here: https://discord.gg/JCnxEaE3Mx
PaLM 2 | Conversation #1121839598780284948
hi