#Pm2 çalışmıyor
1 messages · Page 1 of 1 (latest)
spotifya
ayrı url
girmedim ki zaten
yok spotify url kısmı
3üde farklı
welcoe url var ban gif var ship url var
hmm
Hatayı ss at
fotoğraf urlsi @proud bobcat çalışmıyor veya internetinle giremiyor oraya
Error: Unexpected server response: 502
You have triggered an unhandledRejection, you may have forgotten to catch a Promise rejection:
bunların
canvafyle
alakası yok olm
InteractionAlreadyReplied diyor
bir mesaja veya
interactiona
iki defa
reply
atmaya
çalışmışsın
komutlarını
ve
eventlerini
incele
Unexpected Token
Unexpected Token ., Unexpected Token } (veya {) hatasının çözüm yolu;
Bu hataların bir kaç nedenleri;
- Kapanmamış Parantezler
- Saçma Yerlere Koyulmuş İşaratler (Nokta, Virgul vb) (Parantezlerin kapanmasını engellemiş olabilir.)
pm2 fix
Error: Cannot perform IP discovery - socket closed
Ya Botu Birden Fazla Kez Başlatıldığı İçin Bug'a Girmiştir Eğer Böyleyse VDS/VPS Restart Atarak Başlatabilirsiniz Veya Kullandığınız İşletim Sistemiyle Alakalı Bir Durumdur, Eğer İşletim Sisteminden Kaynaklı Bir Durum İse Cihazın PORT'ları Kapalıdır @discordjs/voice 40000-60000 Arası PORT'lara Bağlanır Bu Durumda PORT'larınızı Aktif Hale Getirin Veya VDS/VPS Sağlayıcınıza Danışın.
Error: Cannot perform IP discovery - socket closed
Ya Botu Birden Fazla Kez Başlatıldığı İçin Bug'a Girmiştir Eğer Böyleyse VDS/VPS Restart Atarak Başlatabilirsiniz Veya Kullandığınız İşletim Sistemiyle Alakalı Bir Durumdur, Eğer İşletim Sisteminden Kaynaklı Bir Durum İse Cihazın PORT'ları Kapalıdır @discordjs/voice 40000-60000 Arası PORT'lara Bağlanır Bu Durumda PORT'larınızı Aktif Hale Getirin Veya VDS/VPS Sağlayıcınıza Danışın.
Eski hataları görüyorsun. Pm2 logu canlı şekilde izleyip hatalara bakman gerekiyor